De startpagina voor ondernemers van Friesland

Lijfrente Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Lijfrente Friesland

123lijfrente.nl

123lijfrente.nl is de grootste specialist op het gebied van eenmalige koopsommen. 123lijfrente.nl richt zich op de consument die op zoek is naar de hoogste uitkomst. 123lijfrente.nl biedt vanuit een onafhankelijke en no-nonsense opstelling in 3 stappen de consument de mogelijkheid om te vergelijken en te sluiten. 123lijfrente.nl is volledig transparant in haar dienstverlening en biedt een bovengemiddeld dienstenniveau tegen een vaste scherpe prijs.

Bezoek website 123lijfrente.nl

Assurantiekantoor Aant Betsema

Wees eerlijk: bij de keuze van uw verzekeringen en bancaire producten kunt u wel wat begeleiding gebruiken. Maar dan wel van een tussenpersoon die u liever een gedegen advies geeft, dan mooie praatjes verkoopt. Aant Betsema Azn biedt u een realistische kijk op verzekeringen, sparen, hypotheken, pensioenen, financial planning en employee benefits.

Bezoek website Assurantiekantoor Aant Betsema

Dijkstra Assurantiën

Dijkstra Assurantiën is uw betrouwbare partner in verzekeringen. Als gerenommeerd kantoor met ruime ervaring staan wij garant voor een financieel gedegen en aantrekkelijk pakket verzekeringen voor u of uw bedrijf. Ons uitgangspunt is met u mee te denken, voor u op zoek te gaan naar de geschiktste polissen.

Bezoek website Dijkstra Assurantiën

Friesland Bank

Lijfrente Sparen is een onderdeel van het wettelijke Banksparen. Banksparen biedt u de mogelijkheid om via een bank te sparen voor een aanvulling op uw pensioen. Eenvoudig en inzichtelijk sparen met belastingvoordeel.

Bezoek website Friesland Bank

Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V.

Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. is een op 11 augustus 2004 opgericht Assurantiekantoor dat particulieren en bedrijven adviseert over financiële risico's en bemiddelt bij het afsluiten van Lijfrentes, Levensverzekeringen, Hypothecair krediet, Consumptief krediet, Elektronisch geld, Spaarrekeningen en Betaalrekeningen.

Bezoek website Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V.

Hypotheek Heerenveen

Hypotheek Heerenveen is een volledig onafhankelijk en zelfstandig financieel advieskantoor dat voor u bemiddelt in financiële zaken in de breedste zin van het woord. Hypotheek Heerenveen ontvangt van de maatschappijen een vergoeding voor de bemiddeling bij financiële producten, zodat wij u gratis advies kunnen geven.

Bezoek website Hypotheek Heerenveen

MSK Groep Verzekeringen & Hypotheken

Wij adviseren u graag bij al uw verzekeringskwesties en hypotheken. Op deze website kunt u direct premies berekenen, verzekeringen aanvragen en informatie verkrijgen over dekkingen en voorwaarden.

Bezoek website MSK Groep Verzekeringen & Hypotheken

Van Es Assurantiën

Een verzekering, hypotheek, lijfrente of pensioen is meer dan een aantal afspraken op papier. Het heeft invloed op uw huidige en toekomstige manier van leven. Daarom is het belangrijk om het goed te regelen en een financieel product te kiezen dat bij u past. Van Es Assurantiën helpt u graag bij het maken van een keuze. U kunt ons inschakelen voor één product, maar ook voor een compleet financieel advies.

Bezoek website Van Es Assurantiën

Kamacon Financial Consultancy

Er ontwikkelt zich een gewenningsproces met aanvankelijk negatieve gevoelens die in een overgangsperiode tot een positieve aanvaarding van de komende veranderde situatie dient te komen. Omlijnde kaders van werk, inkomen en leefwijze komen in geheel ander perspectief te staan.

Bezoek website Kamacon Financial Consultancy