De startpagina voor ondernemers van Friesland

Loonheffing Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Loonheffing Friesland

AKBK Administratiekantoor

Administratiekantoor AKBK is een jonge en dynamische financiële dienstverlener, die persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel heeft staan. Door jarenlange werkervaring in de accountancy kunnen wij u een breed scala van diensten aanbieden tegen een betaalbare prijs. Onze dienstverlening richt zich met name op het Midden en Klein Bedrijf in Noord-Nederland.

Bezoek website AKBK Administratiekantoor

Anker Salaris

Anker Salaris is specialist in personeelsadministratie en salarisverwerking. Dat doen wij op een zorgvuldige en transparante wijze, geheel afgestemd op uw wensen als ondernemer.

Bezoek website Anker Salaris

Brandsma & Klijn

Ons kantoor staat bekend als een laagdrempelig kantoor. U kunt altijd bij ons terecht en er wordt niet voor elke vraag of advies, direct een peperdure rekening gestuurd. Verder zijn wij altijd snel met het samenstellen van de jaarrekening, zodat de klant ook altijd snel weet waar hij aan toe is. Daarbij voeren wij onze werkzaamheden uit tegen relatief lage prijzen in vergelijking met soortgelijke kantoren.

Bezoek website Brandsma & Klijn

Geldplan Advies

Relaxed wonen en leven zonder zorgen over financiële risico's. Daarmee kunnen wij u helpen. Aankoopbegeleiding en koophulp zijn extra service om zeker te zijn van uw zaak. Uitgebalanceerd advies over hypotheken, pensioen, gouden handdruk en verzekering.

Bezoek website Geldplan Advies

Hottinga

Hottinga verzorgt administraties en belastingen!

Bezoek website Hottinga

Ley Personeelsmanagement Adviesbureau

Uw personeelsbeleid bepaald het succes van uw onderneming. Veranderingen in wetgeving, onder druk staande resultaten, concurrentie, certificeringen en dergelijke vereisen veel van uw personeel. Een deskundig vormgegeven en uitgevoerd personeelsbeleid zorgt ervoor dat uw medewerkers deze veranderingen beter aan kunnen.

Bezoek website Ley Personeelsmanagement Adviesbureau

Van der Woude Adviesbureau

Van der Woude Adviesbureau benaderd de cliënten voor wie deze veranderingen van toepassing zouden kunnen zijn en neemt samen met hen de mogelijkheden door. Actief advies in plaats van passief advies, dat is waar Van der Woude Adviesbureau voor staat.

Bezoek website Van der Woude Adviesbureau

Kamacon Financial Consultancy

Er ontwikkelt zich een gewenningsproces met aanvankelijk negatieve gevoelens die in een overgangsperiode tot een positieve aanvaarding van de komende veranderde situatie dient te komen. Omlijnde kaders van werk, inkomen en leefwijze komen in geheel ander perspectief te staan.

Bezoek website Kamacon Financial Consultancy

Kamacon Financial Consultancy

Er ontwikkelt zich een gewenningsproces met aanvankelijk negatieve gevoelens die in een overgangsperiode tot een positieve aanvaarding van de komende veranderde situatie dient te komen. Omlijnde kaders van werk, inkomen en leefwijze komen in geheel ander perspectief te staan.

Bezoek website Kamacon Financial Consultancy

Spagnoletti

Spagnoletti is voornamelijk gespecialiseerd in fiscaal en juridisch advies voor zorggerelateerde ondernemers en instellingen. Maar ook andere ondernemers, bedrijven en instellingen nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Heerenveen

Bezoek website Spagnoletti

LoonPlus.nl salaris & personeel

Waarom kiezen voor LoonPlus.nl, omdat wij gespecialiseerd zijn in loonadministratie en alle vraagstukken die daar aan verwant zijn. Wij bieden een compleet programma, ook op het gebied van HRM. Direct al uw output beschikbaar in ieder gewenst bestandsformaat. En dit alles tegen een zeer gunstig tarief.

Bezoek website LoonPlus.nl salaris & personeel