De startpagina voor ondernemers van Friesland

Administratie Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Administratie Friesland

Administratiekantoor Puite Sneek

Voor de complete verzorging van boekhouding, loonadministratie, jaarrekeningen, aangiften omzet-, loon- en inkomstenbelasting en overige administratieve dienstverlening.

Bezoek website Administratiekantoor Puite Sneek

Accountantskantoor O. van der Boom

Een accountant kunt u vergelijken met uw huisarts. Iemand die een goede opleiding heeft, verplicht bij moet blijven en voortdurend op zijn kwaliteit wordt getoetst. En iemand die u moet kunnen vertrouwen. Ons kantoor bestaat dit jaar 45 jaar. Van onze klanten zijn soms al de derde generatie klant. Maar ingeslapen zijn we niet.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Leeuwarden

Bezoek website Accountantskantoor O. van der Boom

Jonkers & De Jonge adviseurs en controllers

Wij zijn een hoogwaardig, allround administratiekantoor uit Heerenveen. Korte lijnen en vaste aanspreekpunten kenmerken onze organisatie. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar en we zijn toegankelijk voor een breed publiek. We zijn sinds 1988 gevestigd in Heerenveen en zijn daarom al meer dan 25 jaar een begrip in Heerenveen en omstreken.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Heerenveen

Bezoek website Jonkers & De Jonge adviseurs en controllers

FriBalance

FriBalance is een accountantskantoor voor het MKB en de zzp-er. Wij zorgen voor maatwerk voor elke klant en zijn actief in een groot aantal branches. U bepaalt zelf welke dienstverlening u afneemt en weet vooraf wat u hiervoor gaat betalen. FriBalance is landelijk actief door gebruik te maken van online uitwisselings mogelijkheden (online boekhouden of uploaden van administraties) en digitale accordering en verzending van aangiften, publicatierapporten en overige rapportages.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: IJlst 
Fribalance
 

Bezoek website FriBalance

Adria Administratiekantoor

Waarom kiezen voor een klein kantoor wanneer ook accountantskantoren in dezelfde markt hun diensten aanbieden? Het is niet alleen het tarief dat een stuk hoger ligt. Grotere kantoren hebben specialisten in dienst die u op velerlei terreinen verder kunnen helpen. Echter, wanneer u geen gebruik maakt van die specialismen, waarom zou u er dan wel voor betalen?

Bezoek website Adria Administratiekantoor

Sytze van der Woude Administraties

Sytze van der Woude Administraties is een administratiekantoor gericht op financiële en fiscale dienstverlening aan met name de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Deze dienstverlening wordt gekenmerkt door een lage drempel en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn een kleine organisatie waar iedere klant een belangrijke klant is.

Bezoek website Sytze van der Woude Administraties

Ceres Finance

CERES hanteert 'maatwerk' als uitgangspunt voor haar manier van werken. Op basis van uw wensen en behoeften zal een passende opdrachtbevestiging worden gemaakt. Daarnaast spreekt met name de veelzijdigheid van haar dienstenpakket het midden- en kleinbedrijf alsook particulieren aan. Vandaar dat CERES inmiddels in alle branches thuis is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Drachten 

Bezoek website Ceres Finance

Omnyacc accountants & adviseurs

Ondernemen is mooi, maar niet makkelijk. Zeker fiscaal, financieel-administratief en fiscaal-juridisch neemt de complexiteit de laatste jaren flink toe. Omnyacc staat u op elk van deze gebieden terzijde. Als regionale groep accountants en belastingadviseurs bieden wij u het beste van twee werelden: de deskundigheid en veelzijdigheid van het grote kantoor en de flexibiliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de lokale dienstverlener.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Den-Helder, Heemstede, Heerhugowaard,, Hoorn, Leeuwardem, Texel, Zwaagdijk

Bezoek website Omnyacc accountants & adviseurs

CijferPlus Accounting

Hoezeer u ook het liefst bezig bent met ondernemen, de cijfermatige kant van uw zaak zal een terugkerend belangrijk element vormen. Belastingen, financiële administraties, prognoses, overzichten en het voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgevingen.

Bezoek website CijferPlus Accounting

Admin Agras

Admin Agras is een jong bureau dat van uw administratie een sport maakt. Onze specialisten staan met beide benen op de grond en houden van aanpakken. Collega’s weten van elkaar waar ze mee bezig zijn. Door deze korte lijnen weet u als klant precies waar u aan toe bent.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Hallum

Bezoek website Admin Agras

Administratiekantoor Bouma

Bouma Administratiekantoor is opgericht in 1978 door Jacob Bouma en heeft sindsdien een rijk klantenbestand opgebouwd, bestaande uit Ondernemers en Particulieren. 'Al jaren besteed ik al mijn administratie uit aan Bouma, ze denken met mij mee, ik voel de betrokkenheid... dat geeft mij zekerheid!, aldus heer Van de Sande van QuickSand.' Al uw belastingzaken en bedrijfsadministraties worden gedaan vanuit het kantoor in Wijnjewoude, we zijn dus direct aanspreekbaar! Wij besteden niet uit - dat vinden wij voor u te omslachtig en te kostbaar -

 - Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Wijnjewoude 
Displaying Bouma.jpg
 

Bezoek website Administratiekantoor Bouma

Administratiekantoor Drost

Bent u ondernemer, zzp-er of bestuurslid van een vereniging en op zoek naar een administratiekantoor in Leeuwarden of Groningen? Wij zijn hét adres voor de verwerking van uw financiële gegevens, opmaken jaarrekening, diverse belastingenaangiften en adviezen. Kortom, uw gehele boekhouding.

Bezoek website Administratiekantoor Drost

Aarnink Accountants + Adviseurs

Als ondernemer wilt u vooral bezig zijn met waar u goed in bent: ondernemen. In de praktijk stuit u op complexe vraagstukken op fiscaal, financieel en organisatorisch gebied. Het is dan prettig dat u voor antwoord op uw vragen terecht kunt bij een specialist. En dat u werkzaamheden als personeels- en salarisadministratie kunt uitbesteden.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Raalte, Wolvega 

 

Bezoek website Aarnink Accountants + Adviseurs

Flynth

Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Arnhem 

Bezoek website Flynth

Confina

Wij hebben diepgaande kennis in huis van diverse financiële, salaris- en personele administratie pakketten en kunnen dan ook naadloos in uw organisatie de aan ons toevertrouwde werkzaamheden oppakken.

- Drachten
- Klein

Bezoek website Confina

Alfa Accountants & Adviseurs

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 27 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Wageningen 

 

Bezoek website Alfa Accountants & Adviseurs

Smids en Schakel

Smids en Schakel, accountants en adviseurs: een fullservice accountantskantoor met alles wat de ondernemer van vandaag nodig heeft. Een organisatie met ruime ervaring in de ondersteuning van en advisering aan het midden- en kleinbedrijf in Noord-Nederland. Maar vooral: een accountantskantoor dat samen met u werkt aan de groei van uw onderneming en het bedrijfsresultaat.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Leeuwarden 

Bezoek website Smids en Schakel

Regtien

Regtien Administratie & Advies is een professioneel en persoonlijk Administratiekantoor. Betrouwbaar, toegankelijk en een hoge mate van klantgerichtheid. Beschrijvingen die kort en kernachtig de werk- en handelswijze van ons kantoor typeren.

Bezoek website Regtien

JeKaWe Financieel Management & Accountancy

JeKaWe Financieel Management & Accountancy kan u meerdere diensten bieden. De AA-Accountant (officieel Accountant-Administratieconsulent) is dé adviseur voor de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. De AA-Accountant is gespecialiseerd in administratieve dienstverlening en accountantscontrole en adviseert bij financiële, bedrijfseconomische, fiscale en branchespecifieke vragen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Veenwouden 

 

Bezoek website JeKaWe Financieel Management & Accountancy

Tamsma cs.

De A van alles…. Al meer dan 35 jaar is Tamsma cs. een begrip in Drachten en omstreken. Sedert augustus 2014 zijn wij gevestigd aan de Burgemeester Wuiteweg 14. Een historisch pand wat dateert uit 1914. Vanuit deze plek kunnen wij, daarvoor staat cs. (cum suis) wat in normaal Nederlands betekent ‘met de zijnen’ alle advies competenties in ons vakgebied aanbieden. U hoeft dus niet meer overal naar toe, maar kunt bij ons alle diensten die direct en indirect in de cijfermatige dienstverlening te bedenken zijn, bij ons regelen. De A van alles dus.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Drachten 
logo
 

Bezoek website Tamsma cs.

Schat Administratie & Advieskantoor

Voor al uw belastingen, hypotheken en financieel management kunt u terecht bij: Schat Administratie- & Advieskantoor te Damwoude.

Bezoek website Schat Administratie & Advieskantoor

Miedema Accountants

Miedema accountants zet uw zaak in beweging. Onze ervaren accountants, organisatieadviseurs, fiscaal specialisten en salarisadministrateurs geven uw bedrijf de impuls die het nodig heeft. Maar ook particulieren staan wij met raad en daad terzijde bij de belastingaangifte. Ondernemers zijn altijd druk bezet. Van ons krijgt u daarom geen dikke adviesrapporten. Daar heeft u geen tijd voor. Liever bieden we praktische oplossingen voor de problemen in uw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis zetten we samen met u de zaak weer in beweging.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Sneek 

Bezoek website Miedema Accountants

Van der Veen & Kromhout

Zakelijke beslissingen vragen vaak om een gedegen analyse en een goede grond om op te bouwen. Wij hebben alle belangrijke specialisten in huis. Op elk moment kunnen we voor u een team samenstellen dat alle aspecten van uw zakelijke initiatief bekijkt en voorziet van nuttig commentaar en het juiste advies. Onze specialisten zijn doorkneed in hun vak. Ze volgen de ontwikkelingen in de financieel-economische wereld op de voet, regionaal, nationaal en internationaal.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Drachten, Gorredijk, Joure 
Afbeeldingsresultaat voor van der veen en kromhout

Bezoek website Van der Veen & Kromhout

W&W Administraties

W&W Administraties is een in Harlingen gevestigd administratiekantoor dat zich voornamelijk richt op de kleine ondernemer, zoals eenmanszaken, ZZP’ers en vennootschappen onder Firma (VOF).

Bezoek website W&W Administraties

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

Veenje / administratie en controlling

Veenje | Administratie en Controlling is een kleinschalig en kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlener voor organisaties die slim met hun boekhouding / administratie willen omgaan. Wij zijn een slagvaardige organisatie en richten ons op de gezondheidszorg, vrije beroepen en MKB met als doel u te ontzorgen. De lijnen houden wij kort, zodat wij u snel en correct van dienst kunnen zijn. Het kantoor wordt uitgeoefend door Hendrik Veenje (1981) met als afgeronde studie HEAO-Bedrijfseconomie en aanvullende specialisatie in Accountancy en ruim zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een van de grotere accountantskantoren in Friesland. Wij bewijzen dat het anders kan en moet!. 

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Heerenveen 
Veenje | Administratie en Controlling | Administratiekantoor Heerenveen Joure

Bezoek website Veenje / administratie en controlling

MKB Administrateurs

MKB Administrateurs is een modern en dynamisch administratiekantoor. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen & Roden en bedienen vanuit hier onze klanten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Bezoek website MKB Administrateurs

Net-Account

Net-Account is een jonge en snel groeiende organisatie die zich vooral inzet op het gebied van dienstverlening voor het MKB. Opgericht om te voorzien in de vraag vanuit de markt naar betere informatievoorziening en beperking van de kosten. Wij willen u, door middel van het aanbieden van een totaal pakket, zoveel mogelijk ontzorgen. Deskundige en vertrouwelijke advisering en een up to date administratie, alles in één. Dit pakket vormt de basis voor een optimalisatie van uw bedrijfsvoering.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Heerenveen 

Bezoek website Net-Account

VTM accountants

De geschiedenis van VTM Accountants gaat terug tot 1997. Toen op een zolder, boven de garage van één van de vennoten, de basis werd gelegd voor ons kantoor. Al snel was de zolder te klein en verhuisden we naar de Westereems in Sneek. Door gestage groei van klantenkring en personeel betrokken we in 2009 ons huidige kantoorpand aan de Oosterom. Nog steeds in de waterpoortstad. En hier blijven we, als het aan ons ligt, nog heel lang gevestigd. Want met vijf mooie specialismen en zo’n dertig gemotiveerde medewerkers, zijn we klaar voor de toekomst. En de uwe.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Sneek 
Visser, Toornstra van der Meulen
 

Bezoek website VTM accountants

Cicirrus

Cicirrus is er voor particulieren, ondernemers, directeur grootaandeelhouders en vrije beroepsoefenaren. Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Bezoek website Cicirrus

Poortema & Van Roosmalen Belastingadviseurs

Poortema & Van Roosmalen is met een team van 5 specialisten een bijzonder accountantskantoor. Zo weet je er van te voren dat er tijd voor je wordt gemaakt en door wie; De beide zakenpartners zijn immers zelf de vaste aanspreekpunten voor hun relaties. Dat geeft vertrouwen en bij Poortema & Van Roosmalen wordt uw vertrouwen op waarde geschat; ‘In ons vak draait het om vertrouwen.

 - Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Balk 

Bezoek website Poortema & Van Roosmalen Belastingadviseurs

Wemmi & Partners

Wij zijn Wemmi & Partners, bedrijfsadviseurs in de regio Midden-Drenthe. Ons klantenbestand is zeer divers, van middenstanders, vrije-beroepsbeoefenaars tot specialisten. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf, onze klanten kunnen ZZp-er, vennoot of DGA zijn. Vanuit onze vestiging in Wijster bedienen wij onze klanten van het Noorden van Groningen tot Apeldoorn.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Wijster 

Bezoek website Wemmi & Partners

Bloemsma + Faassen

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Technologische ontwikkelingen verschaffen ons nieuwe mogelijkheden maar het leven wordt er tegelijkertijd ook complexer door. BLOEMSMA+FAASSEN Accountants en belastingadviseurs wil graag duidelijkheid scheppen. Wij zijn er om ingewikkelde vraagstukken te vertalen naar begrijpelijke oplossingen. Dat doen we –al sinds 1925- door onze klanten te adviseren en te begeleiden op financieel en fiscaal gebied.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Assen, Groningen, Hoogezand  

Bezoek website Bloemsma + Faassen

Accelent B.V.

Betrokken adviseurs die je de ruimte bieden om te doen waar je goed in bent: ONDERNEMEN. Accelent ontzorgt. Accelent ondersteunt. Accelent is modern. Accelent is persoonlijk. We laten je zien dat administratie geen noodzakelijk kwaad is, maar juist belangrijke kansen biedt. Gericht op resultaten in de toekomst. Met een scherp oog voor de koers van jou en je onderneming. Accelent is jouw sparringpartner bij vraagstukken op het gebied van bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en fiscale, juridische of bedrijfskundige zaken. Daag ons uit!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Grou, Joure, Wommels 

 

Bezoek website Accelent B.V.

Tamek

Tamek ontzorgt stichtingen en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf op accountancy en fiscaal-juridische gebied, met persoonlijke dienstverlening die altijd aansluit bij veranderingen in de markt of bij de klant. Door constante ontwikkeling en een inspirerende werkomgeving halen wij niet alleen het beste uit onze medewerkers, maar daarmee ook uit onze opdrachten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Lelystad 
Tamek

Bezoek website Tamek

BMA Belastingadvies- en Administratiekantoor

Belastingadvies- en administratiekantoor BMA ondersteunt de administratie en het management binnen bedrijven en geeft belastingadvies aan particulier en ondernemer. BMA is deskundig op het gebied van harde cijfers, maar heeft ook oog voor het bedrijf en de mensen erachter.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Drachten, Grootegast 
bmaadvies

Bezoek website BMA Belastingadvies- en Administratiekantoor

Accountantskantoor Propstra

Wilt u écht succesvol ondernemen? Maak dan kennis met Accountantskantoor Propstra, een dynamische accountantsorganisatie in Leeuwarden (Friesland). Onze ervaren accountants en adviseurs zijn al jaren een betrouwbare steunpilaar voor zowel de (para)medische sector als het MKB. Van accountancy en fiscale dienstverlening tot financiële planning en bedrijfsadvisering. Wij denken én doen graag actief met u mee! Samen zorgen we voor rust, financieel overzicht en optimaal rendement.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Leeuwarden 

 

Bezoek website Accountantskantoor Propstra

Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met vestigingen in elke regio van Nederland. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. U krijgt een vast aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij de grotere kantoren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam 

 

Bezoek website Finovion

VV-A administratie & Belasting

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers.

Bezoek website VV-A administratie & Belasting

D&U Groep Accountants & Adviseurs

D&U is een onafhankelijk accountantskantoor in Groningen. Met ca. 35 medewerkers zetten we ons in voor enkele honderden opdrachtgevers in Noord-Nederland. We zijn sterk in de traditionele accountantstaken: administreren, opstellen en controleren van jaarrekeningen en belastingaangiften. Daarnaast vragen ondernemers ons steeds vaker om ook mee vooruit te kijken, bij bedrijfsstrategie, investeringsbeslissingen of persoonlijke financiële planning.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Groningen 
D&U Groep Accountants en adviseurs

Bezoek website D&U Groep Accountants & Adviseurs

OAMKB

Alle OAMKB professionals zijn zelf ondernemer en zijn partner binnen OAMKB. Ze kennen de klappen van de zweep zowel vanuit hun financiële kennis en ervaring als vanuit hun eigen bedrijf. Ze weten hoe het is om doelen na te streven en om moeilijke beslissingen te nemen. OAMKB professionals worden oa geselecteerd op hun betrokkenheid bij hun klanten. Je zult merken dat ze zich echt begaan voelen met je onderneming en dat het voelt als een zakenpartner aan je zij.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Maastricht 

Bezoek website OAMKB

Brouwer Greonterp

BROUWER biedt een buitengewoon gunstige prijs-kwaliteit-verhouding. Het berekenen en bespreken van de jaarcijfers, het maken van een analyse van de bedrijfsresultaten, plus het in beeld brengen van de fiscale gevolgen, behoren tot onze standaard werkzaam-heden.

Bezoek website Brouwer Greonterp

Administratiekantoor Veenstra

Besteed uw administratie uit, dit is voordeliger dan u denkt! U kunt zich richten op uw bedrijfsactiviteiten en uw vrije tijd anders besteden. Uw administratie is bij AKV in betrouwbare handen. De financiële gegevens worden zodanig vertaalt dat u het begrijpt! AKV biedt u een compleet pakket administratieve diensten, waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw financiële administratie. Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Wolvega 
Afbeeldingsresultaat voor akv administraties
 

Bezoek website Administratiekantoor Veenstra

HLB Nannen

Van uw accountant, fiscalist of (juridisch) adviseur mag u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling verwachten. Zelf werkt u toch niet anders? Wij zorgen voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en/of financiële vragen. Natuurlijk, controleren en rapporteren is onze basis. Maar we denken vanzelfsprekend mee over uw toekomst en die van uw onderneming. Wij zijn ondernemers, net als u.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Emmen, Groningen 

Bezoek website HLB Nannen

CTB Administratie & Advies

De organisatie van CTB Administratie en Advies is flexibel en verdeeld over een zestal vestigingen bij u in de buurt. Vanuit deze vestigingen verrichten wij loon-en salarisadministraties, accountants - administratieve - en fiscale diensten ten behoeve van het midden en klein bedrijf (MKB), met het segment bouwnijverheid als subspecialisatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Beverwijk, Drachten, Dordrecht, Waalwijk, Elst (Gld)

Bezoek website CTB Administratie & Advies

AKV Administraties

Besteed uw administratie uit, dit is voordeliger dan u denkt! U kunt zich richten op uw bedrijfsactiviteiten en uw vrije tijd anders besteden. Uw administratie is bij AKV in betrouwbare handen. De financiële gegevens worden zodanig vertaalt dat u het begrijpt! AKV biedt u een compleet pakket administratieve diensten, waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw financiële administratie. Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Wolvega 
Afbeeldingsresultaat voor akv administraties

Bezoek website AKV Administraties

Sabanoord

Sabanoord is uw partner in business. Betrokken en betrouwbaar betekent dat wij met u naar de toekomst kijken. Uw accountant, fiscalist en personeelsadviseur staan naast u om uw organisatie te helpen groeien. In het Noorden zijn wij specialist voor het MKB, hierbij bedienen wij verschillende sectoren zoals onder andere de zakelijke dienstverlening, horeca, retail en agrarische sector. Ook voor uw particuliere administratie kunt u bij ons terecht.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Assen, Paterswolde, Roden 

Bezoek website Sabanoord

Brandenburgh Administratie & Advieskantoor

Brandenburgh Administratie & Advieskantoor is een kleinschalig, gemoedelijk en informeel kantoor. Een ondernemer dient zich thuis te voelen bij een administratie en advieskantoor.

Bezoek website Brandenburgh Administratie & Advieskantoor

Jemie Administratiekantoor

Als ondernemer wilt u niets liever dan bezig zijn met uw bedrijf. Maar voor uw bedrijfsvoering heeft u een goede administratie nodig. Ik kan u helpen bij uw boekhoudkundige werkzaamheden en deze geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Het enige wat u hoeft te doen is de administratie per kwartaal bij mij aan te leveren.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Haulerwijk 
Displaying Jemie.png

Bezoek website Jemie Administratiekantoor

Aaabee Accountants en Adviseurs

AaaBee Accountants en Adviseurs is een echt noordelijk accountantskantoor: nuchter, eerlijk en persoonlijk. Wat ons werk betreft doen we wat u van een goed accountantskantoor mag verwachten. We houden ons bezig met accountancy, fiscale zaken en administratieve dienstverlening. Dat is de basis, maar we doen graag nog wat meer. We coachen, adviseren en ondersteunen. En dat doen we, u raadt het al, net even anders.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Buitenpost, Groningen 

Bezoek website Aaabee Accountants en Adviseurs