De startpagina voor ondernemers van Friesland

Debiteurenbeheer Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Debiteurenbeheer Friesland

Adstrid de Beus Organisatiemakelaar

Uw debiteuren betalen laat, te laat of niet. U heeft geen grip op uw debiteuren. Doordat zij te laat of niet betalen, kunt u regelmatig niet aan uw financiele verplichtingen voldoen. Astrid de Beus helpt u aan effectiever debiteurenbeheer.

Bezoek website Adstrid de Beus Organisatiemakelaar

AFI

AFI richt zich op ondernemers die ondersteuning kunnen gebruiken bij financiële en juridische zaken. We geven u als ondernemer de ruimte om zelfverzekerd en met minder zorgen zaken te doen. We nemen u die zaken uit handen die niet tot uw gewenste kernactiviteiten behoren.

Bezoek website AFI

Bureau Debiteurenbeheer

Veel organisaties denken dat het laten betalen van debiteuren de voornaamste reden is van debiteurenbeheer. Echter komt er veel meer bij kijken. Bureau Debiteurenbeheer gaat een stap verder en weet verantwoord om te gaan met kredietrisico’s, een acceptabele / lage betalingstermijn te realiseren en het werkkapitaal te optimaliseren bij een zo hoog mogelijke omzet.

Bezoek website Bureau Debiteurenbeheer

Certa Legal Credit Management

Wij zien het als onze missie uw belangen optimaal te dienen. Daartoe kennen we uiteraard de bekende wegen, maar weten we ook wanneer grenzen verlegd moeten en kunnen worden. Wij zijn niet bang af te wijken van de gebaande paden wanneer uw situatie daar liever om vraagt. Wij zijn Certa Legal.

Bezoek website Certa Legal Credit Management

DBneD

Na ruim 12 jaar in de internationale verkoop actief te zijn geweest, heb ik besloten dit bedrijf te starten. In al die jaren ben ik verantwoordelijk geweest voor het debiteurenbeheer van mijn eigen regio en die van andere collega’s. Door deze internationale ervaring ben ik bekend met cultuurverschillen en weet ik hierop in te spelen.

Bezoek website DBneD

Debiteuren Centrum Noord Nederland

U hoeft alleen uw facturen aan te leveren en wij doen de rest voor u. Door middel van herinneringen en belrondes zorgen wij ervoor dat de debiteur zijn openstaande posten voldoet. Dit alles uiteraard op zeer professionele wijze.

Bezoek website Debiteuren Centrum Noord Nederland

Debiteurenbeheer Friesland

Debiteurenbeheer Friesland bied u de mogelijkheid aan, om uw openstaande facturen te incasseren. Wij realiseren dit op een klant vriendelijke manier en onder uw eigen firma naam voor een klein bedrag per maand. Geschikt voor zowel groot-, midden-, kleinbedrijf.

Bezoek website Debiteurenbeheer Friesland

Incassobureau Credifin Nederland

Incassobureau Credifin Nederland biedt haar diensten aan op basis van * No-Cure No-Pay * U betaalt geen abonnements-, of aanvangskosten. Geen extra kosten in de kleine lettertjes en geen onaangename verrassingen, maar duidelijke en transparante tarieven. Het uitgangspunt is dat de debiteur de incassokosten betaalt.

Bezoek website Incassobureau Credifin Nederland

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

Credion

Credion is het eerste landelijke, onafhankelijke samenwerkingsverband - in franchiseverband - dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen in het MKB.Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. We zijn daarmee dé Financial Engineer met de beste toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Heerenveen

Bezoek website Credion

De Zaak

De Zaak is dé online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Met een profiel op MijnZaak leg je direct contact met elkaar en vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Afbeeldingsresultaat voor de zaak

Bezoek website De Zaak

Centraal Invorderings Bureau

Het CIB hanteert verscheidene methodes om in contact te komen met wanbetalers. Door intensieve, maar gepaste communicatie met een wanbetaler weten wij onze relaties te verrassen met hoge incassoscores. Het CIB heeft een eigen effectieve methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u op een rijtje gezet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rotterdam 

Bezoek website Centraal Invorderings Bureau

B&P Performance Group

B&P Performance Group biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Arnhem, Capelle, Ede, Scherpenzeel 

Bezoek website B&P Performance Group