De startpagina voor ondernemers van Friesland

Inkoopmanagement Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Inkoopmanagement Friesland

Attitude

De medewerkers van Attitude lossen voor klanten op een projectmatige manier problemen op in Business en Automatisering en bereiken de overeengekomen doelen. Daarin is Attitude anders dan andere consultancybureaus.

Bezoek website Attitude

Facto Magazine

Facto Magazine! Het vakblad voor facility managment en inkoop.

Bezoek website Facto Magazine

Gert Walhof Advies

Inzicht in uw organisatie en het belang van een succesvol uitgevoerde opdracht voor uw organisatie is essentieel. Benader een probleem vanuit het proces. Is het wel noodzakelijk om externe capaciteit in te huren en zo ja wat zijn dan de eisen en wensen voor het selecteren van interim managers of adviseurs?

Bezoek website Gert Walhof Advies

20/20 vision Europe

20/20 vision Europe is een Nederlands bedrijf dat succesvolle standaard oplossingen biedt voor uw gehele proces van budget tot betaling en digitale berichtuitwisseling. Wij ontwikkelen onze oplossingen zelf, waardoor wij snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rijswijk 
Displaying 2020 vision.jpg
 

Bezoek website 20/20 vision Europe

PIANOo, Expertisecentrum Aanbesteden

PIANOo, Expertisecentrum Aanbesteden heeft als taak het inkopen en aanbesteden bij alle overheden te professionaliseren. Met oog voor rechtmatigheid én doelmatigheid. Professionele inkoop draagt bij aan het beleid van de organisatie en biedt value for tax payers' money.

Bezoek website PIANOo, Expertisecentrum Aanbesteden

The Art of Management

Procesgericht werken, INK, ISO, strategic alignment, effectief leiderschap, competentiemanagement, balanced scorecard, ICT-alignment, kennismanagement. Als we de stortvloed aan managementliteratuur moeten geloven lijkt het alsof management elk jaar over iets anders gaat.

Bezoek website The Art of Management

Geste Corporate Finance

Geste is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van Corporate Finance. Sinds 1999 adviseert Geste ambitieuze MKB-bedrijven (voornamelijk familiebedrijven) en ondernemers, in diverse stadia van hun bestaan. Geste kan u en uw bedrijf begeleiden op het gebied van aan- en verkoop van uw bedrijf, (financiële) strategie, directie advies, waarderingen en zakelijke financieringen (vermogensversterking en participaties), recovery, faillissements-begeleiding en doorstart.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Joure 
Geste Corporate Finance

Bezoek website Geste Corporate Finance