De startpagina voor ondernemers van Friesland

Jaarrekeningen Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Jaarrekeningen Friesland

AACC accountancy & belastingadvies

Bij AACC werken belastingadviseurs, die zijn aangesloten bij zowel de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB) als het College Belastingadviseurs (CB). AACC is een professioneel accountancy- en belastingadvieskantoor dat zijn diensten aanbiedt aan het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).

Bezoek website AACC accountancy & belastingadvies

Heida Accountancy BV

Heida Accountancy BV is een breed georiënteerd MKB-accountantskantoor dat zich profileert met korte lijnen, laag drempeligheid, goede bereikbaarheid, uitstraling en een uitstekende fiscale kennis waarbij het zich laat bijstaan door nauwe contacten met adviseurs, specialisten en de belastingdienst.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Nieuwehorne 

Bezoek website Heida Accountancy BV

HLB Nannen

Van uw accountant, fiscalist of (juridisch) adviseur mag u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling verwachten. Zelf werkt u toch niet anders? Wij zorgen voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en/of financiële vragen. Natuurlijk, controleren en rapporteren is onze basis. Maar we denken vanzelfsprekend mee over uw toekomst en die van uw onderneming. Wij zijn ondernemers, net als u.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Emmen, Groningen 

Bezoek website HLB Nannen

Administratiekantoor Puite

Voor de complete verzorging van boekhouding, loonadministratie, jaarrekeningen, aangiften omzet-, loon- en inkomstenbelasting en overige administratieve dienstverlening.

Bezoek website Administratiekantoor Puite

Miedema Accountants

Miedema accountants zet uw zaak in beweging. Onze ervaren accountants, organisatieadviseurs, fiscaal specialisten en salarisadministrateurs geven uw bedrijf de impuls die het nodig heeft. Maar ook particulieren staan wij met raad en daad terzijde bij de belastingaangifte. Ondernemers zijn altijd druk bezet. Van ons krijgt u daarom geen dikke adviesrapporten. Daar heeft u geen tijd voor. Liever bieden we praktische oplossingen voor de problemen in uw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis zetten we samen met u de zaak weer in beweging.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Sneek 

Bezoek website Miedema Accountants

Aaabee Accountants en Adviseurs

AaaBee Accountants en Adviseurs is een echt noordelijk accountantskantoor: nuchter, eerlijk en persoonlijk. Wat ons werk betreft doen we wat u van een goed accountantskantoor mag verwachten. We houden ons bezig met accountancy, fiscale zaken en administratieve dienstverlening. Dat is de basis, maar we doen graag nog wat meer. We coachen, adviseren en ondersteunen. En dat doen we, u raadt het al, net even anders.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Buitenpost, Groningen 

Bezoek website Aaabee Accountants en Adviseurs

Administratiekantoor Van Akker

Van Akker BV is gestart in 1988 en bestaat nu in totaal uit 7 medewerk(st)ers. Wij houden ons bezig met advies, controle en boekhoudkundige werkzaamheden voor het midden en kleinbedrijf.

Bezoek website Administratiekantoor Van Akker

De Vries & Partners

Het team van betrokken mensen bij De Vries & Partners Accountants en Adviseurs gevestigd in Lemmer en Steenwijk doet haar werkzaamheden zorgvuldig en met passie voor haar relaties in onder andere het Midden en Klein Bedrijf. De Vries & Partners Accountants en Adviseurs levert een compleet dienstenpakket met één contactpersoon die als een spin in het web alles regelt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Lemmer, Steenwijk 

Bezoek website De Vries & Partners

Bentacera B.V.

Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks met de meest uiteenlopende zaken te maken krijgt. Van jaarverslagen tot salarisadministratie, van regelgeving tot belastingaangiftes en van het huren van een bedrijfsruimte tot het voor blijven op de concurrentie. Geen zorgen. Bij Bentacera maken we tijd voor u en zorgen we dat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Of u nu starter bent of al jaren uw eigen bedrijf leidt, onze specialisten staan op ieder moment van de dag voor u klaar om u te adviseren, te coachen en te informeren over de meest actuele ontwikkelingen in uw branche.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Drachten

Bezoek website Bentacera B.V.

accon avm

accon avm is de advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Anrhem 

Bezoek website accon avm

Accelent B.V.

Betrokken adviseurs die je de ruimte bieden om te doen waar je goed in bent: ONDERNEMEN. Accelent ontzorgt. Accelent ondersteunt. Accelent is modern. Accelent is persoonlijk. We laten je zien dat administratie geen noodzakelijk kwaad is, maar juist belangrijke kansen biedt. Gericht op resultaten in de toekomst. Met een scherp oog voor de koers van jou en je onderneming. Accelent is jouw sparringpartner bij vraagstukken op het gebied van bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en fiscale, juridische of bedrijfskundige zaken. Daag ons uit!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Grou, Joure, Wommels 

Bezoek website Accelent B.V.

FriBalance

FriBalance is een accountantskantoor voor het MKB en de zzp-er. Wij zorgen voor maatwerk voor elke klant en zijn actief in een groot aantal branches. U bepaalt zelf welke dienstverlening u afneemt en weet vooraf wat u hiervoor gaat betalen. FriBalance is landelijk actief door gebruik te maken van online uitwisselings mogelijkheden (online boekhouden of uploaden van administraties) en digitale accordering en verzending van aangiften, publicatierapporten en overige rapportages.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: IJlst 
Fribalance

Bezoek website FriBalance

Bloemsma + Faassen

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Technologische ontwikkelingen verschaffen ons nieuwe mogelijkheden maar het leven wordt er tegelijkertijd ook complexer door. BLOEMSMA+FAASSEN Accountants en belastingadviseurs wil graag duidelijkheid scheppen. Wij zijn er om ingewikkelde vraagstukken te vertalen naar begrijpelijke oplossingen. Dat doen we –al sinds 1925- door onze klanten te adviseren en te begeleiden op financieel en fiscaal gebied.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Assen, Groningen, Hoogezand  

Bezoek website Bloemsma + Faassen

D&U Groep Accountants & Adviseurs

D&U is een onafhankelijk accountantskantoor in Groningen. Met ca. 35 medewerkers zetten we ons in voor enkele honderden opdrachtgevers in Noord-Nederland. We zijn sterk in de traditionele accountantstaken: administreren, opstellen en controleren van jaarrekeningen en belastingaangiften. Daarnaast vragen ondernemers ons steeds vaker om ook mee vooruit te kijken, bij bedrijfsstrategie, investeringsbeslissingen of persoonlijke financiële planning.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Groningen 
D&U Groep Accountants en adviseurs

 

Bezoek website D&U Groep Accountants & Adviseurs

Omnyacc accountants & adviseurs

Ondernemen is mooi, maar niet makkelijk. Zeker fiscaal, financieel-administratief en fiscaal-juridisch neemt de complexiteit de laatste jaren flink toe. Omnyacc staat u op elk van deze gebieden terzijde. Als regionale groep accountants en belastingadviseurs bieden wij u het beste van twee werelden: de deskundigheid en veelzijdigheid van het grote kantoor en de flexibiliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de lokale dienstverlener.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Den-Helder, Heemstede, Heerhugowaard,, Hoorn, Leeuwardem, Texel, Zwaagdijk

Bezoek website Omnyacc accountants & adviseurs

De Jong Accountancy en Financieel Management

De Jong Accountancy en Financieel Management is een modern en dynamisch accountantskantoor dat zich richt op het Midden- en Kleinbedrijf in Noord Nederland. Het accountantskantoor werkt vanuit Drachten. De Jong Accountancy en Financieel Management werkt met korte lijnen en is mede daardoor in staat slagvaardig te handelen.

Bezoek website De Jong Accountancy en Financieel Management

Administratiekantoor Veenstra

Besteed uw administratie uit, dit is voordeliger dan u denkt! U kunt zich richten op uw bedrijfsactiviteiten en uw vrije tijd anders besteden. Uw administratie is bij AKV in betrouwbare handen. De financiële gegevens worden zodanig vertaalt dat u het begrijpt! AKV biedt u een compleet pakket administratieve diensten, waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw financiële administratie. Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Wolvega 
Afbeeldingsresultaat voor akv administraties

Bezoek website Administratiekantoor Veenstra

Hoekstra Administratiekantoor

Administratiekantoor Hoekstra is een onafhankelijk kantoor dat gestart is in 1994 en op dit moment voor een diverse groep ondernemers de administratie voert.

Bezoek website Hoekstra Administratiekantoor

Jonkers & De Jonge adviseurs en controllers

Wij zijn een hoogwaardig, allround administratiekantoor uit Heerenveen. Korte lijnen en vaste aanspreekpunten kenmerken onze organisatie. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar en we zijn toegankelijk voor een breed publiek. We zijn sinds 1988 gevestigd in Heerenveen en zijn daarom al meer dan 25 jaar een begrip in Heerenveen en omstreken.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Heerenveen

Bezoek website Jonkers & De Jonge adviseurs en controllers

Veenje / administratie en controlling

Veenje | Administratie en Controlling is een kleinschalig en kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlener voor organisaties die slim met hun boekhouding / administratie willen omgaan. Wij zijn een slagvaardige organisatie en richten ons op de gezondheidszorg, vrije beroepen en MKB met als doel u te ontzorgen. De lijnen houden wij kort, zodat wij u snel en correct van dienst kunnen zijn. Het kantoor wordt uitgeoefend door Hendrik Veenje (1981) met als afgeronde studie HEAO-Bedrijfseconomie en aanvullende specialisatie in Accountancy en ruim zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een van de grotere accountantskantoren in Friesland. Wij bewijzen dat het anders kan en moet!. 

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Heerenveen 
Veenje | Administratie en Controlling | Administratiekantoor Heerenveen Joure
 

Bezoek website Veenje / administratie en controlling

Ceres Finance

CERES hanteert 'maatwerk' als uitgangspunt voor haar manier van werken. Op basis van uw wensen en behoeften zal een passende opdrachtbevestiging worden gemaakt. Daarnaast spreekt met name de veelzijdigheid van haar dienstenpakket het midden- en kleinbedrijf alsook particulieren aan. Vandaar dat CERES inmiddels in alle branches thuis is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Drachten 

Bezoek website Ceres Finance

J.G. Bronkhorst belastingadvies- en administratiekantoor

Belasting- en administratiekantoor met contactgegevens en informatie over de werkzaamheden. Op grond van ruim 25 jaar ervaring worden belastingadviezen op maat verstrekt. Uiteraard wordt daarbij ingespeeld op de actuele fiscale wetgeving en de aankomende wetswijzigingen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Akkrum 

 

Bezoek website J.G. Bronkhorst belastingadvies- en administratiekantoor

Administratiekantoor Bouma

Bouma Administratiekantoor is opgericht in 1978 door Jacob Bouma en heeft sindsdien een rijk klantenbestand opgebouwd, bestaande uit Ondernemers en Particulieren. 'Al jaren besteed ik al mijn administratie uit aan Bouma, ze denken met mij mee, ik voel de betrokkenheid... dat geeft mij zekerheid!, aldus heer Van de Sande van QuickSand.' Al uw belastingzaken en bedrijfsadministraties worden gedaan vanuit het kantoor in Wijnjewoude, we zijn dus direct aanspreekbaar! Wij besteden niet uit - dat vinden wij voor u te omslachtig en te kostbaar -

 - Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Wijnjewoude 
Displaying Bouma.jpg

Bezoek website Administratiekantoor Bouma

VV-A administratie & Belasting

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers.

Bezoek website VV-A administratie & Belasting

Priore

Als ondernemer heeft u een duidelijke focus en visie. Een doel. U weet wat u wilt bereiken en doet dat op uw eigen manier. Daardoor ziet uw klant hoe u zich onderscheidt en daarom kiest hij voor u. Voor ons geldt hetzelfde. Wij zijn accountants, belastingadviseurs en ondernemersadviseurs, maar in de eerste plaats zijn wij ondernemers.

 - Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Heerenveen, Workum 

Bezoek website Priore

Brouwer Greonterp

BROUWER biedt een buitengewoon gunstige prijs-kwaliteit-verhouding. Het berekenen en bespreken van de jaarcijfers, het maken van een analyse van de bedrijfsresultaten, plus het in beeld brengen van de fiscale gevolgen, behoren tot onze standaard werkzaam-heden.

Bezoek website Brouwer Greonterp

Tamsma cs.

De A van alles…. Al meer dan 35 jaar is Tamsma cs. een begrip in Drachten en omstreken. Sedert augustus 2014 zijn wij gevestigd aan de Burgemeester Wuiteweg 14. Een historisch pand wat dateert uit 1914. Vanuit deze plek kunnen wij, daarvoor staat cs. (cum suis) wat in normaal Nederlands betekent ‘met de zijnen’ alle advies competenties in ons vakgebied aanbieden. U hoeft dus niet meer overal naar toe, maar kunt bij ons alle diensten die direct en indirect in de cijfermatige dienstverlening te bedenken zijn, bij ons regelen. De A van alles dus.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Drachten 
logo

Bezoek website Tamsma cs.

CTB Administratie & Advies

De organisatie van CTB Administratie en Advies is flexibel en verdeeld over een zestal vestigingen bij u in de buurt. Vanuit deze vestigingen verrichten wij loon-en salarisadministraties, accountants - administratieve - en fiscale diensten ten behoeve van het midden en klein bedrijf (MKB), met het segment bouwnijverheid als subspecialisatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Beverwijk, Drachten, Dordrecht, Waalwijk, Elst (Gld)

Bezoek website CTB Administratie & Advies

Van der Veen & Kromhout

Zakelijke beslissingen vragen vaak om een gedegen analyse en een goede grond om op te bouwen. Wij hebben alle belangrijke specialisten in huis. Op elk moment kunnen we voor u een team samenstellen dat alle aspecten van uw zakelijke initiatief bekijkt en voorziet van nuttig commentaar en het juiste advies. Onze specialisten zijn doorkneed in hun vak. Ze volgen de ontwikkelingen in de financieel-economische wereld op de voet, regionaal, nationaal en internationaal.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Drachten, Gorredijk, Joure 
Afbeeldingsresultaat voor van der veen en kromhout

Bezoek website Van der Veen & Kromhout

Brandenburgh Administratie & Advieskantoor

Brandenburgh Administratie & Advieskantoor is een kleinschalig, gemoedelijk en informeel kantoor. Een ondernemer dient zich thuis te voelen bij een administratie en advieskantoor.

Bezoek website Brandenburgh Administratie & Advieskantoor

VTM accountants

De geschiedenis van VTM Accountants gaat terug tot 1997. Toen op een zolder, boven de garage van één van de vennoten, de basis werd gelegd voor ons kantoor. Al snel was de zolder te klein en verhuisden we naar de Westereems in Sneek. Door gestage groei van klantenkring en personeel betrokken we in 2009 ons huidige kantoorpand aan de Oosterom. Nog steeds in de waterpoortstad. En hier blijven we, als het aan ons ligt, nog heel lang gevestigd. Want met vijf mooie specialismen en zo’n dertig gemotiveerde medewerkers, zijn we klaar voor de toekomst. En de uwe.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Sneek 
Visser, Toornstra van der Meulen

Bezoek website VTM accountants

Accountantskantoor O. van der Boom

Een accountant kunt u vergelijken met uw huisarts. Iemand die een goede opleiding heeft, verplicht bij moet blijven en voortdurend op zijn kwaliteit wordt getoetst. En iemand die u moet kunnen vertrouwen. Ons kantoor bestaat dit jaar 45 jaar. Van onze klanten zijn soms al de derde generatie klant. Maar ingeslapen zijn we niet.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Leeuwarden

Bezoek website Accountantskantoor O. van der Boom

Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met vestigingen in elke regio van Nederland. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. U krijgt een vast aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij de grotere kantoren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam 

Bezoek website Finovion

Twijnstra Administraties

“Financieel in balans” Het bereiken van resultaat door het vertalen van financiële informatie, staat in onze samenwerking met opdrachtgever centraal.

Bezoek website Twijnstra Administraties

Net-Account

Net-Account is een jonge en snel groeiende organisatie die zich vooral inzet op het gebied van dienstverlening voor het MKB. Opgericht om te voorzien in de vraag vanuit de markt naar betere informatievoorziening en beperking van de kosten. Wij willen u, door middel van het aanbieden van een totaal pakket, zoveel mogelijk ontzorgen. Deskundige en vertrouwelijke advisering en een up to date administratie, alles in één. Dit pakket vormt de basis voor een optimalisatie van uw bedrijfsvoering.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Heerenveen 

Bezoek website Net-Account

Sytze van der Woude Administraties

Sytze van der Woude Administraties is een administratiekantoor gericht op financiële en fiscale dienstverlening aan met name de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Deze dienstverlening wordt gekenmerkt door een lage drempel en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn een kleine organisatie waar iedere klant een belangrijke klant is.

Bezoek website Sytze van der Woude Administraties

Poortema & Van Roosmalen Belastingadviseurs

Poortema & Van Roosmalen is met een team van 5 specialisten een bijzonder accountantskantoor. Zo weet je er van te voren dat er tijd voor je wordt gemaakt en door wie; De beide zakenpartners zijn immers zelf de vaste aanspreekpunten voor hun relaties. Dat geeft vertrouwen en bij Poortema & Van Roosmalen wordt uw vertrouwen op waarde geschat; ‘In ons vak draait het om vertrouwen.

 - Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Balk 

Bezoek website Poortema & Van Roosmalen Belastingadviseurs