De startpagina voor ondernemers van Friesland

Urenregistratie Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Urenregistratie Friesland

CentralTimes

CT Software biedt complete ondersteuning voor de registratie en facturatie van geleverde diensten. Laat u verrassen door de gebruiksvriendelijkheid van de programma's van CT Software.

Bezoek website CentralTimes

RitAssist

RitAssist heeft ondertussen een breed scala slimme telematica oplossingen ontwikkeld waarmee haar klanten direct en aantoonbaar besparen op de kosten van het wagen- en machinepark en waarmee ze hun omzet kunnen verhogen. De kernwaarden van RitAssist zijn betrouwbaarheid en innovatie. Dagelijks vertrouwen grote internationale spelers op de professionaliteit en het moderne telematica platform van RitAssist.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Hattem 
Rittenregistratie | Kilometerregistratie | RitAssist®

Bezoek website RitAssist

ClockWise

ClockWise is eenvoudig te gebruiken urenregistratie en projectmanagement systeem, dat de gebruiker een makkelijk interface biedt om snel en accuraat de gewerkte uren in te voeren.

Bezoek website ClockWise

Reddconnect

Reddconnect verhoogt de winstgevendheid van uw onderneming met minimaal 15%-20% (uit ervaring). Dit doen we voor handels- en verhuurondernemingen, installatiebedrijven, organisaties die keuringen/certificering uitvoeren en voor zakelijke dienstverleners. We realiseren deze efficiëntieverbetering door de inzet van de nieuwste technieken.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Oisterwijk 

Bezoek website Reddconnect

Handsoft

HandSoft staat voor Handige Software. HandSoft is speciaal ontwikkeld voor projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven in het MKB. Met HandSoft is het eenvoudiger dan ooit om uw administratie snel en professioneel bij te houden.

Bezoek website Handsoft

Simplicate

Simplicate is de nieuwe standaard op het gebied van bedrijfssoftware die eenvoudig is in het gebruik en zich kenmerkt door zeer krachtige prestaties! Simplicate is ‘online plug en play bedrijfssoftware’, met een hoge standaard voor dienstverlenende branches, zonder dat uitgebreide inrichting en consultancy noodzakelijk is. De software is aantrekkelijk geprijsd, behoeft geen installatie en biedt een uitstekende service op het gebied van onderhoud en ondersteuning.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Groningen 

Bezoek website Simplicate

Horan

In de toekomst zal de urenregistratie verder verfijnd en uitgebreid worden. Naast de huidige functies zullen ook zaken zoals facturatie, uitgebreide rapportages en kilometerregistratie toegevoegd worden.

Bezoek website Horan

MijnUren

Mijn Uren Online of 'Time Is Money Online' is een online urenregistratie systeem. mijnuren Online stelt u in staat snel en efficiënt uren te registreren en overzichten te maken.

Bezoek website MijnUren

Must Have webapplicaties

Deze site richt zich voornamelijk op onze WATCH projectadministratie webapplicaties waarin urenregistratie, planning, facturatie en relatiebeheer centraal staan. Maar MUSTHAVE is ook beschikbaar voor ontwikkeling van maatwerk. Maatwerk kan gerealiseerd worden op basis van het WATCH framework, de WATCH applicaties of het kan vanaf de grond af nieuw opgebouwd worden.

Bezoek website Must Have webapplicaties

People Inc

UrenverantwoordingAfhankelijk van hetgeen u wilt bereiken kan het HRM systeem de ideale plek zijn voor uw urenverantwoording. De voordelen spreken voor zich: u heeft de medewerkergegevens, inclusief salariskosten, direct voor handen en er is integratie met verlof en verzuim. Eenmaal geregistreerd verlof en verzuim komt direct terug in de urenverantwoording zodat dubbele registratie in verschillende systemen overbodig is.

Bezoek website People Inc

Unit 4 Agresso

Unit 4 Agresso heeft zich in de wereld van duizenden ondernemers verdiept, zodat we boekhoudpakketten kunnen ontwikkelen die niet gestuurd zijn vanuit de techniek, maar vanuit de praktijk. Het resultaat: snelle en betrouwbare boekhoudpakketten waar elke ondernemer zó mee aan de slag kan gaan.

Bezoek website Unit 4 Agresso

7x24

Een boekhoudpakket waar u bijna niets meer aan hoeft te doen. Inkomende en uitgaande facturen worden direct geboekt. Inkomende en uitgaande factuurbetalingen worden ook direct geboekt. U hoeft zelf alleen de kasboekingen te doen. U kunt ook instellen dat de btw automatisch wordt aangegeven. En aan het eind van het jaar vraagt u met 1 klik de jaarrekening in concept aan.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Heerenveen 
logo

Bezoek website 7x24

REM Automatisering

Big Ben is de optimale ondersteuning voor uw bedrijfsvoering en financiële verantwoording. Big Ben is een bedrijfsinformatiesysteem met als basis urenbeheer. De urenverantwoording kan naar behoefte worden uitgebreid met projectplanning, budgettering, declaratie, verlofplanning en koppelingen met alle financiële -, personeels - en kloksystemen.

Bezoek website REM Automatisering

TimeWriter

TimeWriter registreert alle uren: per klant, per project, per product, per medewerker, per activiteit. In tijd en in geld. En TimeWriter rapporteert. Dat geeft inzicht. Zo neemt u de juiste beslissingen. Simpel en snel.

Bezoek website TimeWriter

Money Monk

MoneyMonk Compleet: Hét boekhoudprogramma speciaal voor ZZP'ers. Dé totaaloplossing met alle modules die jij als ZZP'er nodig hebt. Bespaar véél tijd en geld op je boekhouding en ervaar dat boekhouden écht niet moeilijk is. Hieronder geven we jou vast een korte impressie van de meest gebruikte modules van ons boekhoudprogramma.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlcoatie: Utrecht 

Bezoek website Money Monk

Exact

Exact is een wereldwijde koploper in business software in de cloud voor het MKB. Wij bouwen sterke zakelijke software. Al meer dan 30 jaar voor meer dan 200.000 bedrijven wereldwijd. Voor ondernemende Doeners die willen verbeteren , veranderen en groeien van hun product of bedrijf . Draai dromen in werkelijkheid met onze krachtige business software.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Delft 
Exact Online

Bezoek website Exact

Twinfield

Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer, Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Op dit moment worden er meer dan 180.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield richt zich op flexibel boekhouden voor zowel kleine- als grote organisaties.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Hoevelaken 

Bezoek website Twinfield

Urenregistratie Software Vergelijken

Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl is een initiatief van ondernemers, voor ondernemers. Toen wij net begonnen met ondernemen werden wij, zoals ieder ondernemer, geconfronteerd met de noodzaak van het bijhouden van uren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Groningen 
SoftwareVergelijken.nu

 

Bezoek website Urenregistratie Software Vergelijken

Chimply B.V.

Wij van Chimply willen graag ZZP'ers helpen. Ons product is een tool waarmee moeiteloos de boekhouding gedaan kan worden. Hetzelfde geldt voor factureren, urenschrijven en nog veel meer. Hierdoor kunnen ZZP'ers goed zicht krijgen op hun geldzaken.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 

 

Bezoek website Chimply B.V.