De startpagina voor ondernemers van Friesland

Bedrijfsnaam Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsnaam Friesland

Bakker en Verkuijl

Een merk is niets minder dan uw bedrijfs-identiteit. Een goed merk creëert een lang-durige emotionele band met de consument. Dat maakt het ook zo waardevol. Waak er daarom voor dat derden straffeloos aan de haal kunnen gaan met uw merk en laat het dus registreren. Merkenbureau Bakker & Verkuijl adviseert u over de beste bescherming van uw merk en verzorgt de registratie die nodig is, waar ook ter wereld.

Bezoek website Bakker en Verkuijl

Blenheim Advocaten

Blenheim is een advocatenkantoor in Amsterdam dat gespecialiseerd is in handelsrecht en vennootschapsrecht. De advocaten van Blenheim verlenen een breed scala aan juridische diensten.

Bezoek website Blenheim Advocaten

brandsupply

De naam voor je bedrijf is bij voorkeur een bedrijfsnaam die goed past bij jou, je bedrijf en je activiteiten. Je gaat de naam als het goed is lang gebruiken, een naamsverandering is verwarrend en zonde van je opgebouwde naamsbekendheid.

Bezoek website brandsupply

De Merkplaats

De Merkplaats is een eigenzinnig merkenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de dienstverlening op het terrein van de juridische bescherming van ideeën, tv-formats, merken, auteursrechten, domeinnamen, handelsnamen en modelrechten.

Bezoek website De Merkplaats

Globrands

Uw nieuwe bedrijfsnaam wordt het meest aanwezige onderdeel van uw bedrijfscommunicatie. Daarom kiest een sterk bedrijf voor een sterke, veelzeggende, onderscheidende en praktische naam. Globrands heeft sinds 1984 honderden bedrijfsnamen ontwikkeld.

Bezoek website Globrands

Knijff

Wij hebben ons gespecialiseerd in het onderzoeken, registreren en verdedigen van uw merken in de Benelux en Europa. Dit doen wij al sinds 1989 met veel enthousiasme en professionaliteit voor MKB, (multi)-nationals en intermediairs.

Bezoek website Knijff

Lancelots

Lancelots informeert en inspireert ondernemende zelfstandigen. Ontwikkel je kennis - ontmoet collega's - train je vaardigheden.

Bezoek website Lancelots

Merkenbureau Heemskerk

Merkenbureau Heemskerk is het bureau om snel, deskundig en goedkoop uw intellectueel eigendom te beschermen. Bescherming van merken, modellen (vormgeving van een product), domeinnamen, auteursrecht (copyright), handelsnamen en patent (octrooien).

Bezoek website Merkenbureau Heemskerk

Merkenwinkel.nl

De goedkoopste online merkregistratie van de Benelux!

Bezoek website Merkenwinkel.nl