De startpagina voor ondernemers van Friesland

Computers Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Computers Friesland

Aa-Computers

Bij Aa-Computers kunt u terecht voor...Computersystemen nieuw en gebruikt, diverse hard en software, merkgebonden en compatible inktpatronen. Reparatie: Computersystemen, printers, monitors, TV's en diverse andere elektronica

Bezoek website Aa-Computers

Archilogiq

Automatisering zonder frustraties? Dan bent u bij ArchiLogiQ aan het goede adres. ArchiLogiQ zorgt ervoor dat uw automatiseringsomgeving stabiel wordt en dat u en uw medewerkers weer lekker kunnen werken, volgens het RelaQs-Concept.

Bezoek website Archilogiq

Dixons

Met 170 filialen is Dixons de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van vrijetijdselektronica. Wij bieden keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games en mobiele en draadloze telefoons. U kunt u bestelling ook online plaatsen en thuis afgeleverd krijgen.

Bezoek website Dixons

Friese Computerservice

U als tevreden klant. Dat is waar de Friese Computerservice voor staat. Met onze persoonlijke service en gedegen kennis zijn wij voor u dé computerhulp voor heel Friesland. Eerlijk en professioneel.

Bezoek website Friese Computerservice

ITMT

ITMT levert diensten aan het midden- en kleinbedrijf en lokale overheden in Noord - Noordoost Friesland. Wij ondersteunen hen in het doeltreffend inzetten van ICT oplossingen.

Bezoek website ITMT

Oké-PC

Oké-PC is begonnen in september 1994 met de handel in gebruikte PC's. Al snel bleek er veel vraag naar nieuwe computers en bijbehorende ondersteuning te zijn. Eind jaren '90 waren de opkomst van internet en PC-privé projecten de grote groeispurt voor Oké-PC.· Winkel en technische dienst zijn in die tijd enorm gegroeid, tot ze het hele pand aan de Westersingel 49 in Burgum omvatten.

Bezoek website Oké-PC

Rent a Mac

Rent a Mac is de Apple-specialist in Noord Nederland op het gebied van termijnverhuur van Apple hard- en software. Een dag, een week, een maand of langer, het is allemaal mogelijk. Zo kunt u o.a. een beroep op ons doen voor de nieuwe Apple G4-configuraties, maar ook voor randapparatuur als monitoren, printers, MO-drive's, Jaz-drive's, harddisk's enz.

Bezoek website Rent a Mac

Vreugdenhil Computers

Vreugdenhil Computers is ontstaan in 1998 toen met de verkoop van elektronicacomponenten werd gestart, maar al snel breidde het aanbod uit. Inmiddels is het bedrijf gespecialiseerd in inventarisatie, inrichten, beheren en onderhouden van computernetwerken en in de verkoop, assemblage en reparatie van computers en randapparatuur voor particulieren en bedrijven.

Bezoek website Vreugdenhil Computers

Voys Freedom telecomaanbieder

Simpelweg zorgen dat bedrijven kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Dat is wat Voys doet, maar dan op een unieke manier. Onze ambitie? De telecommarkt radicaal verbeteren. Het hele team van Voys werkt vanuit die gedachte en streeft daarbij drie kernwaarden na: open, persoonlijk en ondersteunend. Voys wil dat klanten gelukkig zijn met hun telefonie en de vrijheid hebben om overal en op ieder tijdstip te werken. Niet voor niets heet onze online telefooncentrale Freedom.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Groningen 
Afbeeldingsresultaat voor voys
 

Bezoek website Voys Freedom telecomaanbieder