De startpagina voor ondernemers van Friesland

DGA's Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

DGA's Friesland

Broekhuijsen + Zwerver

Broekhuijsen + Zwerver is één van de grootste pensioenadviesbureaus in Noord-Nederland. Wij adviseren onder meer werkgevers en hun personeel, zelfstandige ondernemers, directeur grootaandeelhouders en zakelijke dienstverleners zoals accountants. Daarnaast verzorgen wij opleidingen en presentaties op pensioengebied.

Bezoek website Broekhuijsen + Zwerver

Consensio

Consensio BV is specialist op het terrein van pensioenen voor ondernemers. Consensio is in 1995 opgericht met als doel hen gespecialiseerde consultancy te bieden op het gebied van pensioenen en heeft brede kennis in huis op dit gebied.

Bezoek website Consensio

De Raadslieden van Hattem

Het pensioenvakgebied bracht Jan van Dijk en Piet Terpstra bijeen en heeft geleid tot de oprichting van een onafhankelijk pensioen- en lijfrente adviesbureau, genaamd De Raadslieden van Hattem B.V. Het historische Hattem heeft dusdanige inspiratie veroorzaakt dat besloten is het kantoor hier te vestigen.

Bezoek website De Raadslieden van Hattem

HAKA 11 Fiscalisten

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een open communicatie in samenhang met duidelijke afspraken. Wij verkennen de fiscale mogelijkheden en leveren u maatwerk. Door deze aanpak hebben wij een tevreden cliëntenbestand opgebouwd.

Bezoek website HAKA 11 Fiscalisten

Pensioen Advies Groep

De Pensioen Advies Groep (PAG) is een organisatie van professionele pensioenadviseurs. Zij is ongebonden en streeft een goede, langdurige verstandhouding met haar cliënten na. De PAG luistert, informeert, draagt oplossingen aan en adviseert haar cliënten omtrent lijf- en inkomen gerelateerde verzekeringen. Zo heeft zij bijvoorbeeld regelmatig overleg met de fiscus en gaat discussies met hen over úw pensioen niet uit de weg.

Bezoek website Pensioen Advies Groep

Plantinga Adviesgroep

Wij zijn een adviesburo dat advies verstrekt aan particulieren en zelfstandig ondernemers op het gebied van hypotheken en verzekeringen (belegingsverzekeringen,levensverzekeringen, schadeverzekeringen).

Bezoek website Plantinga Adviesgroep

Rooyackers & Partners

Rooyackers & Partners Pensioen Consultants richt zich in het bijzonder op het adviseren, communiceren en beheren van pensioenregelingen voor het bedrijfsleven. Daarnaast adviseren wij zelfstandig ondernemers en particulieren over pensioen en andere toekomstvoorzieningen.

Bezoek website Rooyackers & Partners

Afier Accountants + Bedrijfsadviseurs

Accountancy, bedrijfsadvies: het is een prachtvak. Het stelt ons in staat om mensen te helpen met iets waar ze zelf niet aan toekomen of waarvoor ze onvoldoende specifieke expertise in huis hebben. Om dan samen de betekenis achter de harde feiten te lezen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Tynaarlo 

Bezoek website Afier Accountants + Bedrijfsadviseurs

Countus

Ondernemers komen in hun praktijk vele vraagstukken tegen. Vraagstukken op zakelijk vlak, maar zeker ook op het persoonlijke vlak. Vraagstukken waar niet altijd zelf een antwoord op gegeven kan worden en waar behoefte is aan advies, spiegeling of concrete oplossingen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Zwolle
Countus

Bezoek website Countus

De Consularis

Stichting De Consularis is in 2003 opgericht door een groep ondernemers en oud ondernemers. Uit eigen ervaring hadden zij ondervonden hoe eenzaam ondernemen kan zijn en hoe nuttig het is om periodiek met een goede zakelijke adviseur te klankborden. Door schade en schande hadden zij de bedoeling van een oud principe uit de scheepsvaart, namelijk “a one mans navigation is a fools navigation” ondervonden.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam 

 

Bezoek website De Consularis

Tamek

Tamek ontzorgt stichtingen en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf op accountancy en fiscaal-juridische gebied, met persoonlijke dienstverlening die altijd aansluit bij veranderingen in de markt of bij de klant. Door constante ontwikkeling en een inspirerende werkomgeving halen wij niet alleen het beste uit onze medewerkers, maar daarmee ook uit onze opdrachten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Lelystad 
Tamek

Bezoek website Tamek

MTH Accountants & Adviseurs

U kunt bij ons terecht voor: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen (wij zijn partner van Moore Stephens). Efficiënt in de uitvoering en creatief in de advisering.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Emmeloord 

Bezoek website MTH Accountants & Adviseurs

Omnyacc accountants & adviseurs

Ondernemen is mooi, maar niet makkelijk. Zeker fiscaal, financieel-administratief en fiscaal-juridisch neemt de complexiteit de laatste jaren flink toe. Omnyacc staat u op elk van deze gebieden terzijde. Als regionale groep accountants en belastingadviseurs bieden wij u het beste van twee werelden: de deskundigheid en veelzijdigheid van het grote kantoor en de flexibiliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de lokale dienstverlener.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Den-Helder, Heemstede, Heerhugowaard,, Hoorn, Leeuwardem, Texel, Zwaagdijk

Bezoek website Omnyacc accountants & adviseurs