De startpagina voor ondernemers van Friesland

Kantoor Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Kantoor Friesland

Goinga Kantoorvakhandel Projectinrichting

Goinga kantoorvakhandel is al meer dan 25 jaar een begrip in Leeuwarden en omgeving. Persoonlijk contact, een gratis snelle bezorging, desgewenst tot in de kast en naast het kopieerapparaat. De klant is bij Goinga nog echt koning. Waar vindt u dat nog?

Bezoek website Goinga Kantoorvakhandel Projectinrichting

GOM

Omdat Gom de vakkennis heeft, hoeft u zelf geen verstand te hebben van schoonmaken. We bekijken de situatie vanuit uw positie en stellen zo, in samenspraak met u, een doordacht schoonmaakplan op. De rest kunt u aan onze medewerkers overlaten: zij zien wat verbeterd kan worden, signaleren tekortkomingen en ontdekken verbeterpunten.

Bezoek website GOM

Grendel Schoonmaak

Grendel Schoonmaak in Leeuwarden is een allround en van oudsher gerenommeerd schoonmaakbedrijf, gevestigd in het hart van de Friese hoofdstad. Vakmanschap, oog voor detail, persoonlijke benadering en vertrouwen zijn begrippen die bij dit no-nonsense bedrijf hoog in het vaandel staan.

Bezoek website Grendel Schoonmaak

Nooitgedagt Kantoor Profesionals

Door de klant centraal te stellen, en kwaliteit en vakmanschap te koppelen aan concurrerende prijzen, is Nooitgedagt Kantoor Professionals uitgegroeid tot een bedrijf met een uitstekende reputatie.

Bezoek website Nooitgedagt Kantoor Profesionals

Oving

De beste basis voor een goed inrichtingsplan is een persoonlijke klik tussen u en de mensen van Oving. Na 40 jaar hebben wij ons ontwikkeld van stoffeerbedrijf tot een professionele partner voor complete interieurs. Met een nuchtere noordelijke kijk op functionaliteit, esthetiek en financieën.

Bezoek website Oving

Post Interieur & Design

Uw bedrijf inrichten? Bij Post Interieur & Design kunt u uitstekend terecht. Van verlichting tot zitbanken tot tafels. Breng geheel vrijblijvend een bezoekje.

Bezoek website Post Interieur & Design

Prodak

Archiefvernieting is een zaak van vertrouwen. Daarom staan discretie, veiligheid en vakkundigheid bij Prodak Archiefvernietiging voorop. We vernietigen papieren informatie tot onleesbare snippers. Ook floppy’s, disks, cd-rom’s, tapes en zelfs pinpassen vernietigen wij moeiteloos. Daarnaast hebben we ruimte voor archiefopslag en –beheer.

Bezoek website Prodak

Reiniging Noord

Wij zijn een bedrijf in het reinigen van, glas, dakgoten, gevels, terassen voor particulieren en MKB. Gratis een geheel vrijblijvende prijsopgave via mail (vergeet niet uw adres te vermelden voor een prijsopgave). Reiniging Noord voor schoonmaak en onderhoud.

Bezoek website Reiniging Noord

Scheepstra Drachten

Wij zorgen voor een zeer uitgebreid productengamma gekoppeld aan een sterke, persoonlijke service. Door een gezamelijke inkoopstrategie en gebruik makend van elkaars specialismen, kunnen wij u dat bieden wat u zoekt.

Bezoek website Scheepstra Drachten

Wm Veenstra

Wm Veenstra maakt er meer van. Dat is zo ongeveer de kortst mogelijke samenvatting van onze missie. Dat doen we met een team van circa 35 medewerkers. Stuk voor stuk vaklui. Mensen met wie het prettig communiceren is, die het onmogelijke weten waar te maken en die zich houden aan hun afspraken. Persoonlijk, vriendelijk en betrokken bij uw zaak gaan we iedere dag opnieuw voor de hoogste kwaliteit. U kunt ervan op aan: samen maken we ook meer van úw organisatie.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Groningen, Heerenveen, Zwolle 

 

Bezoek website Wm Veenstra

AmDkoeriers

AmDkoeriers is een betrouwbaar en klant gericht Koeriersbedrijf dat staat voor Service, Kwaliteit en Zekerheid, Wij stellen de wensen en behoeftes van onze klanten centraal. Onze diensten bestaan uit: Snel transporten, 24 uur zendingen. Nachtdistributie, Spoedeisende Koeriersdiensten en Transporten. Dit ook Internationaal mogelijk. Of het nu gaat om een document of pallet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg 
Displaying AmDkoeriers.png

Bezoek website AmDkoeriers

iLocate

Op iLocate kunt u gratis zoeken naar zakelijke ruimten die te huur of te koop staan. U vindt bij iLocate een aanbod van meer dan 50.000 kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Van een kleine flexibele werkplek tot een groot distributiecentrum, u vindt alles onder één dak bij iLocate. Heeft u een interessante ruimte gevonden op iLocate? Toon uw interesse in een object en kom vrijblijvend in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u extra informatie kunt opvragen of u direct een bezichtiging kunt inplannen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam
Afbeeldingsresultaat voor Ilocate
 

Bezoek website iLocate

Flexas

Kantoorruimte huren via Flexas.nl? In meer dan 170 steden in Nederland verhuren wij geschikte kantoorruimte en bedrijfsruimte. Direct beschikbaar en zowel geschikt voor starters als grote ondernemingen. Kijk hieronder voor ons huuraanbod in enkele populaire plaatsen, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en Eindhoven. Natuurlijk hebben wij in veel meer steden beschikbare kantoorruimte, deze kun je vinden via de zoekoptie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Kantoorruimte huren via Flexas.nl
 

Bezoek website Flexas