De startpagina voor ondernemers van Friesland

Hypotheekadvies Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

Hypotheekadvies Friesland

Anton de Jong Hypotheken en Verzekeringen

U bent op zoek naar een hypotheek. En ongetwijfeld denkt u bij een hypotheek aan een lage rente en lage maandlasten. Nog belangrijker is dat de hypotheek past binnen uw wensen en mogelijkheden. Een hypotheek staat niet op zich. Het is van grote invloed op uw financiële leven. Anton de Jong neemt daarom uitgebreid de tijd om u en uw wensen te leren kennen. Pas dan kunnen wij voor u een verantwoord en persoonlijk financieel plan maken.

Bezoek website Anton de Jong Hypotheken en Verzekeringen

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Attentiv

Attentiv is een hecht netwerk van speciaal geselecteerde financieel adviseurs met 15 kantoren verspreid over heel Nederland. We zijn voor u actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken, sparen, beleggen en pensioenen. Belangrijk daarbij is dat onze Attentiv-adviseurs geheel zelfstandig opereren. Ze zijn contractueel verplicht de producten en diensten van meerdere financiële instellingen aan te bieden. U kunt dus altijd rekenen op het beste advies.

Bezoek website Attentiv

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

Balans

Situaties die stuk voor stuk van invloed zijn op uw financiële omstandigheden. Balans speelt hier als geen ander op in. Met een opvallend eerlijke en nuchtere aanpak. Resulterend in uitgebalanceerde adviezen. Waar u zowel zakelijk als privé uw voordeel mee doet.

Bezoek website Balans

Horizon Financieel Advies

Horizon Financieel Advies is een financiële dienstverlener met veel kennis en ervaring. Uitstekende kwaliteit van het advies, een hoog niveau van serviceverlening, persoonlijk contact en goede internetmogelijkheden, dit alles tegen een scherpe prijs. Dit zijn in het kort de speerpunten binnen onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Almere 

Bezoek website Horizon Financieel Advies

Brantsma Assurantien

Brantsma Assurantien is een jong assurantiekantoor dat gevestigd is in Leeuwarden (friesland). Voor een betrouwbaar advies komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Onze dienstverlening bestaat uit het bemiddelen in Hypotheken, Verzekeringen en Pensioenen.

Bezoek website Brantsma Assurantien

De Goede

Wij zorgen voor uw belangen wanneer we het hebben over verzekeringen, een financiering/(geld)lening en/of een hypotheek. Dat begint op het moment dat u voor het eerst contact met ons opneemt. Als financieel dienstverlener kijken we samen met u wat de meest geschikte situatie is omtrent uw eigen financiële huishouding. Wanneer u een schade, een vraag of een probleem heeft, neemt u contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Heerenveen 
De Goede

 

Bezoek website De Goede

Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek is een landelijke adviesketen van onafhankelijk hypotheekadviseurs met meer dan 90 vestigingen verspreid over heel Nederland. Huis & Hypotheek behoort daarmee tot de grootste adviesketens in Nederland. Op alle vestigingen adviseren deskundige hypotheekadviseurs bij de keuze van een geschikt hypotheekproduct.

Bezoek website Huis & Hypotheek

Folkertsma

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Franeker 
Afbeeldingsresultaat voor folkertsma financiele diensten

Bezoek website Folkertsma

Koops Financiële Diensten

De adviseur en tussenpersoon in verzekering en financiële diensten behoort onafhankelijk en betrouwbaar te zijn. Koops Financiële Diensten in Bolsward gaat een stap verder en biedt transparantie in adviezen voor verzekeringen, pensioen, hypotheek en financiële planning. Als adviseur kijken wij naar uw situatie, uw wensen, plannen en risico’s en bepalen zo de producten die het beste bij u passen.

Bezoek website Koops Financiële Diensten

AdviesNet Noord-Nederland

Met uw keuze voor AdviesNet Noord-Nederland BV kiest u voor betrokken financiële experts die de kunst verstaan om complexe zaken helder te verwoorden. Bij alles wat wij doen staan betrokkenheid én deskundigheid centraal. Uw wensen en mogelijkheden zijn ons uitgangspunt, financiële expertise is onze toegevoegde waarde.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Drachten 

Bezoek website AdviesNet Noord-Nederland

Kuindersma

Bij Kuindersma werken we middels een aantal heldere stappen. We zijn er immers op gericht om u van dienst te zijn zoals u dat wenst. Daarvoor luisteren we aandachtig wat uw wensen zijn. Brengen we in kaart wat de mogelijkheden zijn en geven dan een advies dat aansluit bij uw wensen en situatie. Daarbij vinden we het belangrijk dat we de zaken in het juiste perspectief zetten zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. We werken daarom via een viertal heldere stappen.

Bezoek website Kuindersma

Excellent Groep Friesland

De Excellent Groep Friesland is gespecialiseerd in Financiële dienstverlening op het gebied van: Verzekeren; Schade en Levensverzekeringen, Sparen; Vermogensopbouw door Sparen of Beleggen, Geld lenen; Hypotheken en andere vormen van Geldleningen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Bolsward 
Excellent Groep Friesland
 

Bezoek website Excellent Groep Friesland

L.D. Faber

Wij kunnen u helpen met het zoeken en kopen van een nieuw huis én het verkopen van uw oude huis. Daarnaast kunnen we uw huis ook taxeren voor bijvoorbeeld uw hypotheekaanvraag.

Bezoek website L.D. Faber

Noordpolis

Noordpolis is een onafhankelijk assurantiekantoor. Dit houdt in dat wij aan geen enkele financiële dienstverlener gebonden zijn. Daardoor kunnen wij u zonder voorbehoud de beste verzekeringen tegen de scherpste premies aanbieden. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Bijvoorbeeld bij u thuis, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Groningen 
Logo

Bezoek website Noordpolis

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Noordpolis

Noordpolis is een onafhankelijk assurantiekantoor. Dit houdt in dat wij aan geen enkele financiële dienstverlener gebonden zijn. Daardoor kunnen wij u zonder voorbehoud de beste verzekeringen tegen de scherpste premies aanbieden. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Bijvoorbeeld bij u thuis, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Groningen 
Logo

Bezoek website Noordpolis

Makelaardij Hoekstra

Indien u overweegt om uw woning te verkopen, verstrekken wij gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning zodat u gerichter op zoek kunt gaan naar een andere woning. Dus maak gerust eens een afspraak met één van onze makelaars.

Bezoek website Makelaardij Hoekstra

Rabobank

Financiële ruimte uit uw BV gebruiken voor de aanschaf van uw droomhuis of een verbouwing. U wist niet dat dit kon? Uw accountmanager Private Banking zoekt de beste optie voor u, zodat u optimaal kunt profiteren van de financiële voordelen. Natuurlijk wilt u als ondernemer ook privé profiteren van de financiële mogelijkheden van uw bedrijf.

-  Bedrijfsomvang: Groot
Hoofdlocatie: Utrecht

Bezoek website Rabobank

Pen financieel inzicht

Wij zijn een laagdrempelige onderneming met een nuchtere aanpak. Duidelijkheid en overzicht geven staan bij ons centraal, net als vertrouwen.

Bezoek website Pen financieel inzicht

LAGRO

Als makelaardij LAGRO beschikken we over een eigen hypotheekafdeling, genaamd LagroHypotheken&zo. U overlegt met een hypotheekadviseur die aan de hoogste opleidingseisen voldoet. De diploma's Erkend Hypotheekadviseur en Hypothecair Planner zijn hiervoor de waarborgen.

Bezoek website LAGRO

Bij-Heerma

De tussenpersoon die het allemaal net even eenvoudiger voor u maakt. Ons motto is informeel - professioneel. Oftewel, geen lange verhalen en met kleine lettertjes u uitleggen waar het om gaat. Maar samen met u kort en helder over de verzekeringen praten.

Bezoek website Bij-Heerma

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.