De startpagina voor ondernemers van Friesland

Marketing Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Marketing Friesland

BrownFish

Internet marketing is een lastig vakgebied, waar veel valkuilen op de loer liggen. Er spelen veel facetten mee die erg complex zijn. Bij BrownFish weten we exact wat we doen. We hebben de meest effectieve manier van Online Marketing ontwikkeld. Online Marketing (ook wel internet marketing genoemd) is essentieel voor het succes van uw nieuwe website. BrownFish haalt door doeltreffende internetmarketing rendementen van minimaal 700%.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website BrownFish

Bouman Reclame

Dit model staat borg voor een directe communicatie tussen u als opdrachtgever en ons als denkers en doeners. Daardoor kunnen we ons zonder tussenkomst van contactpersonen, met een maximum aan betrokkenheid en een minimum aan overhead, blijvend geïnspireerd inzetten voor het geen u onderscheidend maakt.

Bezoek website Bouman Reclame

Fryslân Marketing

Fryslân Marketing is hét toeristisch promotie- en marketingbureau van de provincie Fryslân! Op 1 mei 2004 is de organisatie opgestart. De voorbereiding vond plaats onder verantwoordelijkheid van de Provincie Fryslân en de Kamer van Koophandel.

Bezoek website Fryslân Marketing

Idiomorf Infographics

Idiomorf infographics is opgericht met als doel kennis beter over te brengen door tekeningen en animaties te gebruiken. Steeds vaker worden we geconfronteerd met nieuwe technologische ontwikkelingen, wetenschappelijke vragen en geografische veranderingen. Op de website staan voorbeelden van tekeningen en animaties hierover.

Bezoek website Idiomorf Infographics

Imano

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het ontwikkelen van een nieuwe website of het 'opknappen' van een reeds bestaande website? Zoek dan niet verder want Imano Creatives kan u helpen. Wij zijn van alle markten thuis, zo kunt u bij ons terecht voor webdesign en/of content management, maar daarnaast ook met webmarketing.

Bezoek website Imano

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png
 

Bezoek website Bureau Strak

LetsStat

LetsStat is al meerdere jaren een betrouwbare statistiekendienst voor haar partners en klanten.

Bezoek website LetsStat

Rologo

Rologo is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in design. Wij maken pakkende zakelijke logo's, huisstijlen en websites die een kwaliatief hoogwaardige indruk van uw bedrijf of dienst geven.

Bezoek website Rologo

TJ Webstudio

TJ Webstudio levert een compleet pakket op het gebied van internet: wij ontwerpen websites die men indien gewenst zelf kan onderhouden, wij verzorgen de webhosting en het aanmelden van deze websites bij de zoekmachines.

Bezoek website TJ Webstudio

ZEO Zoekmachine Marketing

Het belang en de kracht van zoekmachines gaan we je hier niet uitleggen. Dat verhaal kennen we intussen al. Bij Zeo houden we ervan het simpel te houden. Iedereen doet waar die goed in is. En wij zijn goed in zoekmachine marketing. Vandaar!

Bezoek website ZEO Zoekmachine Marketing

Domani Marketing

‘Domani’ is Italiaans voor ‘morgen’. En dat is waar Domani Marketing zich in al haar doen en laten op richt. Voor uw onderneming. Voor uw morgen. Want morgen is de eerste dag van de toekomst. Uw toekomst.

Bezoek website Domani Marketing

AdResults

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

- Groningen
- Middelgroot

Bezoek website AdResults

Friks web & marketing

Friks Web & Marketing begeeft zich in een markt, die erg veranderlijk is en aan grote groei onderhevig is. Het bedrijfsleven is zich bewust van de noodzaak om aanwezig te zijn in de online wereld. Er is echter nog volop ruimte voor verbetering. Wij laten ondernemers dan ook graag zien waar de kansen liggen voor het bedrijf, of de organisatie.

- Leeuwarden
- Klein

Bezoek website Friks web & marketing

Click

Met vallen en opstaan zijn we uitgegroeid tot allround online marketing bureau. Met een veelzijdig team van specialisten die voor u de diepte in gaan. Allemaal zijn we opgegroeid met internet. Toch maken we nog dagelijks mooie momenten van verwondering mee. Die delen we graag met u. Nooit klaar, nooit uitgeleerd. Die mentaliteit en gretigheid kenmerken onze online experts. U profiteert daarvan. Als bevlogen online kennisbedrijf weven we úw draden in het wereldwijde web.

 

- Heerenveen, Groningen & Amsterdam
- Groot

Bezoek website Click

3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren. 3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 
Displaying 3wmedia.jpg

Bezoek website 3w Media

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet
 

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau