De startpagina voor ondernemers van Friesland

Rechtshulp Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Rechtshulp Friesland

Bruinsma Advocaten

Bruinsma Advocaten is een no-nonsense advocatenkantoor dat zich de laatste jaren met name heeft gespecialiseerd in het asiel- en vreemdelingenrecht.

Bezoek website Bruinsma Advocaten

Dommerholt Advocaten

Dommerholt Advocaten is met meer dan 50 advocaten en vestigingen in Zwolle, Heerenveen en Apeldoorn één van de grotere advocatenkantoren. Het kantoor legt zich toe op juridische dienstverlening aan kleine en middelgrote ondernemingen, overheden maar ook aan particulieren.

Bezoek website Dommerholt Advocaten

Heling & Partners

U vindt hier informatie over wie we zijn, wat we doen en wat we voor u kunnen betekenen. Wij vormen een onafhankelijk arbeidsdeskundig, re-integratiedeskundig en bedrijfs-economisch adviesbureau en zijn voornamelijk actief in personenschadekwesties en AOV en in werkgever-werknemersituaties.

Bezoek website Heling & Partners

Pasma Advocatenkantoor

Advocatenkantoor Pasma is een klein, voornamelijk in de provincie Friesland opererend advocatenkantoor met vestigingen in Harlingen en Bolsward.Advocatenkantoor Pasma te Harlingen en Bolsward kenmerkt zich door snelle en adequate dienstverleningen.

Bezoek website Pasma Advocatenkantoor

Rechtshulp Noord Advocaten

De advocaten van Rechtshulp Nederland werken snel. Elke advocaat van Rechtshulp Nederland heeft zijn eigen specialisatie. Zo weet u zeker dat u wordt bijgestaan door iemand die ècht deskundig is. Bij Rechtshulp Nederland zijn specialisten van alle vakgebieden onder één dak aanwezig.

Bezoek website Rechtshulp Noord Advocaten

Grijmans & Klabou Advocaten

Grijmans Advocaten staat particulieren en bedrijven bij in juridische geschillen en procedures. Drie advocaten behandelen uiteenlopende zaken in de algemene rechtspraktijk en richten zich ieder op specifieke rechtsgebieden van de advocatuur.

Bezoek website Grijmans & Klabou Advocaten

De Boer & Egberts

De Boer & Egberts Advocaten (DBE) is een gedreven team dat zijn juridische expertise graag inzet voor kleine en grote bedrijven. Het team adviseert u over alle juridische kwesties die in uw organisatie aan de orde komen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Leeuwarden

 

Bezoek website De Boer & Egberts

Van der Hoef Advocaten

Van der Hoef Advocaten is sinds 1991 gevestigd in Burgum. Op deze website kunt u onder andere informatie vinden over ons kantoor de algemene voorwaarden en over de rechtsgebieden waarin wij werkzaam zijn.

Bezoek website Van der Hoef Advocaten

Verdonk Advocaten

Verdonk Advocaten is gevestigd aan de K.R. Poststraat 80 in Heerenveen. Wij richten ons zowel op zakelijke als particuliere dienstverlening. U treft op deze website geen ronkende teksten aan waarin wij onszelf aanprijzen. Dat laatste laten we namelijk graag aan onze clienten over.

Bezoek website Verdonk Advocaten

Trip Advocaten & Notarissen

Trip Advocaten & Notarissen is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland, met circa tachtig juristen en bedrijfsadviseurs verspreid over drie vestigingen. Verwacht van ons geen grote gebaren, moeilijke woorden of juridische tovenarij. Wat kunt u wél verwachten? Uitgekiende, specialistische dienstverlening binnen een gestroomlijnde organisatie met korte lijnen. Een gedegen kennis van de (noordelijke) markt. Gedrevenheid om overtuigend tot snelle oplossingen te komen. En een pragmatische, zakelijke aanpak van problemen, altijd vanuit de gedachte dat voorkomen beter is dan genezen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Assen, Groningen, Leeuwarden

 

Bezoek website Trip Advocaten & Notarissen