De startpagina voor ondernemers van Friesland

Bedrijfsuitjes Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsuitjes Friesland

Ballon Team Joure

Uw grootste droom, uw jeugddroom binnen handbereik, uw alledaagse zorgen vergetend, hoog verheven, met onbelemmerd zicht rondom op het landschap onder u, één met de pure natuur, want u staat in een stevige, beklede en extra hoge mand die u voert van vlak boven de grond of het water, scherend over de toppen van de bomen tot op meer dan een kilometer hoogte.

Bezoek website Ballon Team Joure

Bedrijfsuitje.nl

Bedrijfsuitje.nl is sinds 1998 dé verzamelplaats voor de leukste bedrijfsuitjes. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf in Utrecht dat zelf geen uitjes organiseert, maar je een overzicht biedt van de beste uitjes. Via Bedrijfsuitje.nl vind je makkelijk en snel een passend uitje.

Bezoek website Bedrijfsuitje.nl

L & G Entertainment

Wij van L&G Entertainment zijn gespecialiseerd in casino entertainment en bieden u een manier om uw feest een extra dimensie te geven die u en uw gasten nooit meer zullen vergeten.

Bezoek website L & G Entertainment

Outdoor-activiteiten in Friesland

Of jullie nu lekker aan het strand willen uitwaaien of liever de beschutting van het bos zoeken. Outdoorburo organiseert de leukste bedrijfsuitjes op de mooiste locaties in Friesland. Hieronder staan tal van mogelijkheden beschreven, maar we kunnen natuurlijk ook iets op maat maken.

Bezoek website Outdoor-activiteiten in Friesland

SailForce Friesland

Bedrijfsevenementen, teambuilding en personeelsuitjes op het water. (Wedstrijd)zeilen op boten van 6 tot 10 meter. Complete verzorging en met unieke locaties in Friesland en Harderwijk als uitvalsbasis.

Bezoek website SailForce Friesland

Teamuitstapje.nl

Top 5 uitjes van Zuid-Holland hier te vinden!

Bezoek website Teamuitstapje.nl

Traffic Control

STOP met zoeken! Uw bedrijfsuitje wordt bij ons een onvergetelijke dag. Samen met u stellen we voor uw bedrijfsuitje een uniek programma samen. U kunt kiezen uit één of meerdere van onze 'Driving Safe', 'Driving Fun' & ‘Outdoor’ activiteiten aangevuld met een heerlijke lunch, borrel of diner.

Bezoek website Traffic Control

Zeemeeuw

Op zoek naar een bedrijfsuitje? Bij Zeemeeuw Reizen kunt u als bedrijfsuitje gaan zeilen in Friesland. Tijdens dit bedrijfsuitje kunt u zeilen over de Waddenzee en/of het IJsselmeer.Wij hebben verschillende bedrijfsuitjes en u kunt kiezen welk bedrijfsuitje u het liefst wil.

Bezoek website Zeemeeuw

1001activiteiten.nl

1001activiteiten.nl helpt u op een eenvoudige en snelle manier naar een activiteit die past bij uw wensen. Bent u op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, groepsuitje, familiedag of een vriendenuitje dan bent u bij ons op het juiste adres. Tevens kunt u aangeven in welk thema u wilt zoeken, in welke provincie de activiteit plaats moet vinden, met hoeveel personen u wilt gaan en welk budget u in gedachten heeft.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Nieuwegein
Logo

Bezoek website 1001activiteiten.nl