De startpagina voor ondernemers van Friesland

Opleidingen Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Friesland

AOC Friesland

AOC Friesland wil in haar onderwijsvisie aan de slag met de manier van leren van de huidige generaties. Dat betekent dat we geen strak onderwijsconcept kunnen hanteren, want dan doen we geen recht aan onze deelnemers. We zullen in het onderwijsconcept rekening moeten houden met voldoende variatie in het verwerven van kennis en vaardigheden. De ideale school zal een balans moeten zijn tussen theorie en praktijk; structuur en flexibiliteit; begeleiding en vrijheid; projecten, stages en lessen/colleges; collectieve en individuele beoordeling.

Bezoek website AOC Friesland

Cursus in Friesland

Wilt u een taal (beter) leren? Wilt u een opleiding volgen om uw loopbaan een nieuwe impuls te geven? Wilt u uw talenten ontdekken en ontwikkelen? Gewoon zin in om iets moois te maken in een boeiende cursus? Behoefte aan nieuwe perspectieven of verdieping? Wilt u anderen ontmoeten die dezelfde interesses hebben als uzelf?

Bezoek website Cursus in Friesland

Edunoord

Voor zowel bedrijven en particulieren. We bieden u een ruim en gevarieerd aanbod. Al onze activiteiten hebben één ding met elkaar gemeen. Ze zijn allemaal toegespitst op uw wensen en opleidingsbehoefte.

Bezoek website Edunoord

Elcom Automatisering BV

Elcom Automatisering BV is een gerenommeerd computerbedrijf in Sneek. Wij bieden u meer dan 21 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen.

Bezoek website Elcom Automatisering BV

Friese Poort

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is de commerciële tak van ROC Friese Poort en biedt bedrijven, werkenden en werkzoekenden een breed scala aan beroepsopleidingen, cursussen en trainingen (ook in de avonduren).

Bezoek website Friese Poort

Frieslandcollege

Het Friesland College is een Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Er is een grote verscheidenheid aan opleidingen, beroepsmogelijkheden, faciliteiten en activiteiten. Het uitwisselen van kennis met het bedrijfsleven en andere onderwijsinstellingen, zowel regionaal, nationaal als internationaal, staat bij het Friesland College hoog in het vaandel.

Bezoek website Frieslandcollege

MOC Friesland

MOC Friesland verzorgt zowel basis- en vervolgtrainingen voor zowel bedrijven als individuele kandidaten. Zo bieden wij BHV, EHBO en AED-opleidingen aan, maar ook branchespecifieke opleidingen zoals bijvoorbeeld het onderwijs, het MKB en de gezondheidszorg.

Bezoek website MOC Friesland

Stenden Hogeschool

Stenden is een internationaal georiënteerde hogeschool met vijf vestigingen in Noord Nederland en vijf in het buitenland. Binnen deze internationale en interculturele omgeving speelt onze persoonlijke benadering een belangrijke rol.

Bezoek website Stenden Hogeschool

Samen Subsidie Advies

SAMEN subsidie advies is een subsidie advies bureau in de stad Groningen. Het is een jong bedrijf, opgestart in april 2011. Vanuit de Groningen worden klanten in Groningen, Drenthe en Friesland bijgestaan bij het vinden, aanvragen en begeleiden van subsidies en fondsen. Inmiddels werkt SAMEN voor opdrachtgevers uit diverse branches in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Bezoek website Samen Subsidie Advies

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl