De startpagina voor ondernemers van Friesland

Training en Coaching Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Training en Coaching Friesland

Athos

Uw partner op het terrein van loopbaanbegeleiding, coaching en zingevingsvragen.

Bezoek website Athos

MFAS

De basis voor MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen bv is gelegd in 1985. Henry Meijer kreeg bij het toenmalige De Boer en Van Keulen Groningen, thans PWC, de opdracht een checklist op te stellen voor het genereren van werk uit accountantsdossiers. In 1988 introduceerde hij dit instrument bij Moret Gudde Brinkman, thans EY. In 1994 werd MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen opgericht. Met onze cursussen proberen wij praktijkconcepten (verder) te ontwikkelen en ons programma te verrijken. U krijgt ideeën en handvatten voor uw cliënten aangereikt. Weinig theorie, veel praktijk!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Noordwijk 
Afbeeldingsresultaat voor meijer fiscale adviessystemen
 

Bezoek website MFAS

De Valck

De Valck is al meer dan 10 jaar een belangrijke innovatieve specialist op het gebied van werving en selectie, (team)assessments en (HR- en loopbaan)advies in de noordelijke provincies. Wij werken met senior-consultants met brede kennis van hun werkgebied. Onze benadering is doortastend en gaat meestal nèt iets verder. We kiezen daarom ook voor niet gebaande paden om het optimale resultaat te behalen, een Andere aanpak, voor een Beter resultaat!

Bezoek website De Valck

Edubookers.com

Wij zijn Edubookers, hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Wij bieden duizenden trainingen aan van honderden van de beste opleiders in Nederland. Veel van onze trainingen zijn beoordeeld door oud cursisten, zodat jij de beste keuze kunt maken. Het Edubookers team helpt jou om te blijven groeien en dat met de beste prijsgarantie!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

 

Bezoek website Edubookers.com

De Verheldering

Persoonlijke coaching, teambuilding, intervisie en communicatietraining worden er gegeven bij de Verheldering. Kijkt u verder op de site voor meer informatie.

Bezoek website De Verheldering

De Warren

Bij counselling en coaching gaan we er vanuit dat u in een situatie zit waar u zelf niet goed uitkomt en dat u hulp kunt gebruiken om alles voor uzelf op een rijtje te zetten. Dat doen we heel concreet. We proberen door middel van gesprekken inzicht te krijgen in uw situatie, doelen te stellen èn actie te ondernemen.

Bezoek website De Warren

HRM-Friesland

Wij begrijpen dat u als ondernemer ongeveer het meeste geld aan personeel besteedt. Daar mag u dan ook iets van verwachten. HRM-Friesland is er van overtuigd dat het rendement groter wordt als je gericht organiseert en stuurt. Dit op een manier dat er meteen resultaten worden geboekt èn de visie en strategie van uw onderneming voor de lange termijn vastgehouden wordt. Energie steken in mensen die iets willen en kunnen en duidelijk zijn naar mensen die hier in tegenwerken.

Bezoek website HRM-Friesland

Adviesgroep Mens & Werk

Adviesgroep Mens & Werk biedt activiteiten aan die er op gericht zijn dat mensen gezond en met voldoende werkplezier goed kunnen blijven functioneren! Gezonde mensen die plezier in hun werk ervaren zitten beter in hun vel, zijn prettiger collega's, zijn minder vaak ziek en leveren zo een positieve bijdrage aan de collegialiteit, het werkklimaat en de werkprestaties. Dertien ethousiaste ondernemers hebben hun krachten gebundeld en gaan graag met u aan de slag!

Bezoek website Adviesgroep Mens & Werk

Optend

Optend is een creatief, hoogwaardig trainings- en advies bureau voor communicatie, coaching en mediation. Wij werken voor bedrijven, onderwijsinstellingen en voor organisaties in de non profit. Of het nu gaat om trainingen, coaching, veranderprocessen, of mediation: Optend luistert, denkt mee en verrast met oplossingen.

Bezoek website Optend

Sandra de Cocq- Coaching en counseling

Mijn bedrijf, Sandra de Cocq - coaching en counseling, biedt professionele hulp bij ontwikkelingsvragen van u zelf of uw organisatie. Dit doe ik door als coach en counselor diverse vormen van begeleiding aan te bieden, op verschillende terreinen.

Bezoek website Sandra de Cocq- Coaching en counseling

Towards

Towards consultancy leert je al je kennis die je in huis hebt effectief te benutten door het aanreiken van gereedschappen die jouw doel duidelijk, specifiek en realiseerbaar maken.

Bezoek website Towards

Uptime

Uptime geeft training in NLP, Systemisch werk, NAC, Timeline Therapy™, Persoonlijke ontwikkeling, Reiki, Communicatie, Coaching, Management, Mediation en Leiderschap.

Bezoek website Uptime

Z-Consult

Z- Consult werkt als trainer en coach in en voor organisaties, geeft supervisietrajecten in het (post-) HBO en werkt als freelance docent.

Bezoek website Z-Consult

Confina

Wij hebben diepgaande kennis in huis van diverse financiële, salaris- en personele administratie pakketten en kunnen dan ook naadloos in uw organisatie de aan ons toevertrouwde werkzaamheden oppakken.

- Drachten
- Klein

Bezoek website Confina

UNIT4 Business Software

UNIT4 ontwikkelt cloudgebaseerde ERP- en bedrijfssoftware. Met onze software en diensten helpen we onze klanten te voldoen aan de behoeften die een steeds veranderende omgeving met zich meebrengt. Organisaties willen blijven draaien en kunnen groeien. Om voorop te blijven moet software snel en tegen lage kosten aan te passen zijn aan continu veranderende situaties. En dat is precies wat onze ERP en bedrijfssoftware biedt. Software die klaar is voor de veranderingen van morgen. Dat noemen wij: software vooruitgedacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Hengelo, Rijssen, Sliedrecht, Utrecht, Veenendaal, Zoetermeer 
UNIT4 bedrijfssoftware

Bezoek website UNIT4 Business Software

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png

Bezoek website Bureau Strak

DÅSKA Consultants B.V.

Sinds 1989 adviseert DÅSKA organisaties op o.a. het gebied van strategie, structuur, verandering, kwaliteit en logistiek om bedrijfsactiviteiten winstgevend(er) te maken. Tevens verzorgen we trainingen/ seminars op deze onderwerpen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle

 

Bezoek website DÅSKA Consultants B.V.

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Daarnaast biedt RB Opleidingen een breed scala aan opleidingen aan op diverse niveaus. U kunt vanaf de start in de opleiding Register Belastingconsulent in zes jaar afstuderen op academisch niveau.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Culemborg 
Register belasting adviseurs: Verder in fiscale kennis

Bezoek website Register Belastingadviseurs