De startpagina voor ondernemers van Friesland

Werving en Selectie Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Werving en Selectie Friesland

AB Friesland

Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste arbeidskracht? Dan is AB voor u een uitstekende partner. Wij bieden enthousiaste en vakkundige medewerkers. Extra handen of specialistische hulp wanneer u daar om vraagt.

Bezoek website AB Friesland

Agrojobs

Specialisten zoeken specialisten, professionals vínden professionals. Met behulp van Agrojobs. Als detacherings- en bemiddelingsbureau zijn we een bron van (ervaren) hoger opgeleid agrarisch personeel.

Bezoek website Agrojobs

Beljon + Westerterp

De menselijke benadering in zakelijke dienstverlening! Daarvoor zorgen de consultants van Beljon + Westerterp. Wij helpen mensen en organisaties om hun mogelijkheden optimaal te benutten. Wij zijn een partner als het gaat om instroom-, doorstroom- en uitstroomvraagstukken.

Bezoek website Beljon + Westerterp

De Valck

De Valck personeelsadviseurs gaat uit van de kracht van werkplezier en draagt met haar dienstverlening hieraan bij. Of het nu gaat om het werven en selecteren van personeel, loopbaanoriëntatie of outplacement, het (toekomstige) werkplezier levert een duidelijke bijdrage aan persoonlijke- en bedrijfseffectiviteit en aan de relatie tussen beide.

Bezoek website De Valck

Head Hunters Team

Welke man of vrouw u ook zoekt: wij weten hem of haar te vinden. Op alle mogelijke plekken en het hele jaar door. Op basis van 'No cure no pay'. Dat uw matchopdracht bij ons in goede handen is bewijst de praktijk: ons succespercentage is 96%. Al meer dan 600 bedrijven profiteerden van deze zekerheid.

Bezoek website Head Hunters Team

Hunter Select

Hunter Select is een professioneel en gerenommeerd werving- en selectiebureau dat zich concentreert op de Noordelijke arbeidsmarkt.

Bezoek website Hunter Select

Krüse Management Recruitment

Krüse Management Recruitment is gespecialiseerd in het werven en selecteren van inkoop en logistiek personeel. Daarnaast hebben wij veel ervaring op de vakgebieden ICT, projectmanagement en algemeen management. KMR werkt nauw samen met Krüse & Zijtregtop executive search.

Bezoek website Krüse Management Recruitment

FlexExpert

FlexExpert biedt diensten op het gebied van flexibele arbeid. U kunt met al uw personeelsvraagstukken bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aanpayrolling, werving en selectie, een flexscan en inhouse services. Ons doel is om ondernemers maximaal te ondersteunen op het gebied van flexibele arbeid.

Bezoek website FlexExpert

Primajob

Het is goed om te ervaren, dat er ook een uitzendbureau is met een nuchtere kijk op het bemiddelen tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. Bij Primajob Uitzendbureau vinden we het heel gewoon om mensen met respect en zeer persoonlijk te benaderen.

Bezoek website Primajob

Sandra de Cocq - coaching en counseling

Mijn bedrijf, Sandra de Cocq - coaching en counseling, biedt professionele hulp bij ontwikkelingsvragen van u zelf of uw organisatie. Dit doe ik door als coach en counselor diverse vormen van begeleiding aan te bieden, op verschillende terreinen.

Bezoek website Sandra de Cocq - coaching en counseling

StartPeople

In Nederland is Start People één van de grootste, toonaangevende dienstverleners op het gebied van flexibele arbeid. Als arbeidsmarktintermediair verleent Start People alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten op het gebied van Human Resources.

Bezoek website StartPeople

Lintberg

Lintberg onderscheidt zich van traditionele vacaturesites door alleen vacatures met een salaris vanaf €100.000 aan te bieden. Met ruim 30.000 geregistreerde topkandidaten biedt Lintberg een uitstekende aanvulling op het netwerk van topheadhunters en executive search bureaus, maar ook een platform om discreet een topvacature in een relevante doelgroep te plaatsen.

Bezoek website Lintberg

AKSOS Accountants

AKSOS Accountants is gespecialiseerd in financiële dienstverlening van middelgrote en kleine ondernemingen. Daarnaast richt AKSOS zich met AKSOS ONP tevens specifiek op de dienstverlening aan overheidsinstellingen en non profit organisaties, zoals gemeenten, sw-bedrijven, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en gesubsidieerde instellingen op het gebied van welzijn en cultuur. Kortom organisaties waarbij niet het winststreven maar de maatschappelijke betekenis voorop staat.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Almere, Groningen, Leeuwarden, Zwolle 

Bezoek website AKSOS Accountants

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Plaats een opdracht, bekijk offertes en vind vandaag nog de juiste freelance professional voor de opdracht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam

 

Bezoek website Freelancer.nl

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Technio

Werving en selectie gericht op (online) marketing talent op een snelle, sociale en succesvolle manier. Dat is Technio. Technio staat voor ruim 10 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vacature en specialist via social media, website optimalisatie en (vooral) netwerken. De ideale combinatie die niet leidt tot 15 irrelevante cv’s, maar wel dat ene, juiste cv. En voor de kandidaat, de juiste vacature en werkgever. Of het nu gaat om een SEO specialist, traffic specialist of juist een acccountmanager of een PHP programmeur, Technio maakt er een sport van!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Harlingen 
Techniek vacatures

Bezoek website Technio