De startpagina voor ondernemers van Friesland

Ziekte en Herstel Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Ziekte en Herstel Friesland

Arbo4u

Arbo4u is een organisatie die voor ondernemers optreedt, hier taken overneemt en op ieder terrein een meerwaarde is voor een gezonde bedrijfsvoering. Door kennis en aanpak is Arbo4u een ondernemersinstrument dat past op alle facetten van verzuim en een effectieve bijdrage levert aan een optimaal werkklimaat.

Bezoek website Arbo4u

ArboAnders

ArboAnders houdt er een gezonde filosofie op na: snel, simpel en slagvaardig werken. Daardoor zijn we in korte tijd uitgegroeid tot een dienstverlener voor meer dan 30.000 werknemers. Steeds meer ondernemers kiezen voor een nieuwe vorm van arbodienstverlening die beter is afgestemd op hun wensen. U heeft geen tijd en geen zin om u te verdiepen in allerlei ingewikkelde regelingen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw arbozaken perfect worden geregeld, voor één vaste prijs, zonder bijkomende kosten.

Bezoek website ArboAnders

Conscius

Conscius helpt u bij het maken van die keuzes. Door u bewust te maken van uw eigen mogelijkheden en de aspecten die u belangrijk vindt in het leven. In een coachingstraject van vijf sessies ga ik samen met u op zoek naar die juiste keuzes en help ik u om uw energie daar op te richten. Zodat u weer in balans komt met uzelf.

Bezoek website Conscius

Ottema & zwart

Ottema & zwart is een veelzijdig bureau dat actief is in het begeleiden van mensen, organisaties en bedrijven op het gebied van opleiding, werk en welzijn. Vanzelfsprekend zetten wij ons in voor het leveren van de best denkbare kwaliteit.

Bezoek website Ottema & zwart

SpectoCura

Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. Als partner van het Nationaal Inzetbaarheidsplan/TNO en WerkvanNu beschikken wij over de kennis en de instrumenten om duurzame inzetbaarheid goed vorm te geven binnen organisaties. De ervaring die we hierbij opdoen gebruiken wij voor onderzoek.

Bezoek website SpectoCura

Tigra

Als toonaangevend landelijke dienstverlener en specialist in gezondheidsbevordering, werkhervatting en verzuimpreventie biedt TIGRA innovatieve en resultaatgerichte diensten.

Bezoek website Tigra

VCD

Als specialist van hoogwaardige verzuimapplicaties, is VCD Humannet marktleider op het gebied van webbased verzuimapplicaties. Via onze applicaties worden preventie, verzuim, herstel en re-integratie van honderdduizenden werknemers accuraat gevolgd. Onze klanten hebben hiermee op elk gewenst moment en vanaf elke locatie inzicht in , toezicht op en overzicht over hun verzuimproces.

Bezoek website VCD

ZG

ZG ondersteund werkgevers en werknemers bij reïntegratie (Wet Verbetering poortwachter) van hun werknemers. Deze wet verplicht werkgevers om ziek personeel vanaf de 6e ziekteweek te volgen, een dossier op te bouwen en ALLE mogelijke maatregelen te nemen om het personeel weer aan het werk te krijgen.

Bezoek website ZG

FlexExpert

Wij zijn een klein kantoor en pretenderen niet groter te zijn dan we werkelijk zijn, het is juist onze kracht om op onze kennisgebieden adequaat te kunnen voorzien in de wensen van onze klanten. Wij spreken de taal van ondernemers maar ook van particulieren die hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld het doen van hun belastingaangifte.

Bezoek website FlexExpert

CTB Administratie & Advies

De organisatie van CTB Administratie en Advies is flexibel en verdeeld over een zestal vestigingen bij u in de buurt. Vanuit deze vestigingen verrichten wij loon-en salarisadministraties, accountants - administratieve - en fiscale diensten ten behoeve van het midden en klein bedrijf (MKB), met het segment bouwnijverheid als subspecialisatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Beverwijk, Drachten, Dordrecht, Waalwijk, Elst (Gld)

Bezoek website CTB Administratie & Advies

LoonPlus.nl salaris & personeel

Waarom kiezen voor LoonPlus.nl, omdat wij gespecialiseerd zijn in loonadministratie en alle vraagstukken die daar aan verwant zijn. Wij bieden een compleet programma, ook op het gebied van HRM. Direct al uw output beschikbaar in ieder gewenst bestandsformaat. En dit alles tegen een zeer gunstig tarief.

Bezoek website LoonPlus.nl salaris & personeel

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

Hanze Advocaat

Hanze advocaat in Groningen is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Als specialist kunnen wij u bij uitstek begeleiden bij de meest uiteenlopende arbeidsrechtkwesties, waaronder onderhandelingen in ontslagkwesties en arbeidsconflicten, juridisch advies, informatie over concurrentiebedingen en relatiebedingen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Emmen, Deventer, Groningen, Heerenveen, Zwolle
Hanze advocaat
 

Bezoek website Hanze Advocaat

Eureca Casemanagement & Organisatie

Eureca Casemanagement & Organisatie advies is een dynamisch bedrijf met professionals die hun sporen verdiend hebben op het kennisgebied van sociale zekerheid. Eureca zal u aantonen dat op de goede manier zelf investeren in verzuim en arbeidsgeschiktheid zich dubbel en dwars terugbetaalt. Eureca biedt u daar precies die expertise bij aan die u nodig heeft. ‘Regie’ is de basis voor al onze opdrachten.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Grou

 

Bezoek website Eureca Casemanagement & Organisatie

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

De Zaak

De Zaak is dé online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Met een profiel op MijnZaak leg je direct contact met elkaar en vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Afbeeldingsresultaat voor de zaak

Bezoek website De Zaak