De startpagina voor ondernemers van Friesland

Arbeidsongeschiktheid Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Friesland

Assurantie-Advieskantoor Brandsma BV

Assurantie-Advieskantoor Brandsma BV biedt u alle begeleiding bij verzekeringstechnische zaken. Wij adviseren u bij keuzes uit het aanbod van diverse assurantiemogelijkheden en het afwegen van direct zakelijk voordeel tegen zekerheid op lange termijn.

Bezoek website Assurantie-Advieskantoor Brandsma BV

EH-Care

EH-Care is een onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen, hypotheken en overige dienstverlening zowel voor particulieren als bedrijven. Onze focus ligt voornamelijk op klanten in de provincie Friesland en Noord-Brabant.

Bezoek website EH-Care

Het Verschil

Het Verschil Hypotheken & Financieel Advies is het advieskantoor voor al uw financiële zaken. Mijn doelstelling is om cliënten deskundig te adviseren en te begeleiden bij het regelen van financiële zaken. Onze werkwijze kenmerkt zich door het combineren van kennis van zaken en een persoonlijk contact voor de lange termijn.

Bezoek website Het Verschil

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid

De Steungroep verzorgt een telefonische informatie- en adviesdienst voor ME-patiënten en hun hulpverleners met vragen op het gebied van werk, school en studie, arbeidsongeschiktheid, uitkeringen, voorzieningen, keuringen en beroepszaken. De medewerkers beschikken ook over namen van artsen en advocaten. De meeste medewerkers kennen de situatie van ME-patiënten uit eigen ervaring of uit hun directe omgeving.

Bezoek website Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid

Ten Cate Verzekeringen

Als ondernemer bent u vrijwel volledig op u zelf aangewezen. Er is geen sociaal vangnet voor u als u arbeidsongeschikt wordt, stopt met werken of als uw omzet sterk terugloopt. Daarom is het belangrijk dat u uw eigen financiële vangnet creëert.

Bezoek website Ten Cate Verzekeringen

Verzekeringen Online

Wij brengen u in contact met verzekeraars die verwachten de scherpste offerte voor u te kunnen uitbrengen. U geeft zelf aan met hoeveel verzekaars u in contact wilt komen. Het verplicht u tot niets en u weet zeker dat u niet teveel betaalt.

Bezoek website Verzekeringen Online

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

FZM Assurantiën

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website FZM Assurantiën

Hakze Verzekeringen

Hakze Verzekeringen helpt en informeert u graag verder met uw vragen en problemen op het gebied verzekeringen en persoonlijke financiën.

Bezoek website Hakze Verzekeringen

Wajon Verzekeringen

Wij staan voor u klaar om u een eerlijk en gedegen advies te geven over Verzekeringen, Hypotheken, Financieringen, Pensioenen en alles wat daar bij komt kijken.

Bezoek website Wajon Verzekeringen

De Goede

Wij zorgen voor uw belangen wanneer we het hebben over verzekeringen, een financiering/(geld)lening en/of een hypotheek. Dat begint op het moment dat u voor het eerst contact met ons opneemt. Als financieel dienstverlener kijken we samen met u wat de meest geschikte situatie is omtrent uw eigen financiële huishouding. Wanneer u een schade, een vraag of een probleem heeft, neemt u contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Heerenveen 
De Goede

 

Bezoek website De Goede