De startpagina voor ondernemers van Friesland

Inboedelverzekering Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Inboedelverzekering Friesland

Assurantiebedrijf Froonacker

Aan alles wat u onderneemt, zijn risico’s verbonden. Vanzelfsprekend probeert u dit zo veel mogelijk beheersbaar te maken. Door bijvoorbeeld de juiste verzekeringen af te sluiten. Of het nu gaat om uw bedrijfsactiviteiten, uw werknemers of om uzelf, als ondernemer zit u goed bij Assurantiebedrijf Froonacker.

Bezoek website Assurantiebedrijf Froonacker

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

Attentiv

Attentiv is een hecht netwerk van speciaal geselecteerde financieel adviseurs met 15 kantoren verspreid over heel Nederland. We zijn voor u actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken, sparen, beleggen en pensioenen. Belangrijk daarbij is dat onze Attentiv-adviseurs geheel zelfstandig opereren. Ze zijn contractueel verplicht de producten en diensten van meerdere financiële instellingen aan te bieden. U kunt dus altijd rekenen op het beste advies.

Bezoek website Attentiv

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden

Geertsma Assurantien

Door u te adviseren en te ondersteunen bij het afsluiten van een verzekering zorgen wij dat u de verzekering kiest die geheel bij uw wensen past. Hierbij controleren wij de polis en de premie die verzekeraars bij u in rekening brengen en geven wij tijdens de looptijd van de verzekering uitleg over deze polis. Mocht u schade ondervinden dan kunt u tevens advies krijgen hoe u verder kunt handelen.

Bezoek website Geertsma Assurantien

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen

Hofstra Rooks

HOFSTRA l ROOKS is een assurantie- en adviesbureau in Donkerbroek (Fr.) Wij bieden u financiële dienstverlening met betrekking tot verzekeren, hypotheken en persoonlijk financieel advies.

Bezoek website Hofstra Rooks

Noordpolis

Noordpolis is een onafhankelijk assurantiekantoor. Dit houdt in dat wij aan geen enkele financiële dienstverlener gebonden zijn. Daardoor kunnen wij u zonder voorbehoud de beste verzekeringen tegen de scherpste premies aanbieden. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Bijvoorbeeld bij u thuis, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Groningen 
Logo

Bezoek website Noordpolis

Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen

Aanbieden van verzekeringen met uitstekende voorwaarden tegen de laagst mogelijke premies, waarbij een correcte en snelle schade-afhandeling een vanzelfsprekende zaak is.

Bezoek website Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen

Van Hoogen Assurantiën & Makelaardij

Sinds 1901 is Van Hoogen Assurantiën & Makelaardij aktief in de financiele dienstverlening. Of u nu uw auto of woonhuis verzekerd moet hebben of het gaat om complexere zaken zoals een hypotheek of pensioenvoorzieningen, bij Van Hoogen Assurantiën en Makelaardij bent u als particulier en bedrijf aan het juiste adres. Een gedegen en onafhankelijk advies staat voorop alsmede snelheid, gemak en service.

Bezoek website Van Hoogen Assurantiën & Makelaardij

Wit Geld

We zijn een zelfstandige en onafhankelijke financiële dienstverlener. WitGeld gelooft in verzekeringen die eerlijk zijn, waar je van op aan kunt als je ze nodig hebt en en wat je leven makkelijker maakt. Omdat Nationale-Nederlanden en TAF het meest aansluiten op deze normen en waarden hebben we deze partners uitgekozen om risicodrager te zijn voor onze verzekeringen.

Bezoek website Wit Geld

FZM Assurantiën

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website FZM Assurantiën

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Pen financieel inzicht

Wij zijn een laagdrempelige onderneming met een nuchtere aanpak. Duidelijkheid en overzicht geven staan bij ons centraal, net als vertrouwen.

Bezoek website Pen financieel inzicht

LAGRO

Klanten financiële bescherming bieden, doen we bij LAGRO al sinds 1874. U kunt bij ons terecht voor het complete pakket. Als Adfiz-lid werken we samen met vrijwel alle grote verzekeraars. Bij schadegevallen garanderen we een snelle en correcte afhandeling. Transparantie in bemiddelingskosten is een belangrijk kenmerk van onze werkwijze.

Bezoek website LAGRO

Korsaan Financiële Diensten

Wij zijn volledig onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen. Onze organisatie is open en eerlijk. Onze kosten zijn transparant en we adviseren alleen datgene waar we zelf 100% achter staan.

Bezoek website Korsaan Financiële Diensten

Hakze Verzekeringen

Hakze Verzekeringen helpt en informeert u graag verder met uw vragen en problemen op het gebied verzekeringen en persoonlijke financiën.

Bezoek website Hakze Verzekeringen

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Verzekeruwbedrijf.nl

Als zelfverzekerde ZZP'er of MKB'er bent u trots op uw bedrijf. U werkt dan ook hard voor uw onderneming. Daarnaast beseft u dat een goede verzekering noodzakelijk is om tegenslagen op te vangen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Verzekeruwbedrijf.nl biedt u daarom een passende verzekering voor elk risico. U kunt uw verzekeringen snel en gemakkelijk online afsluiten en beheren. U houdt dan tijd over voor de zaken waar u zich liever mee bezig houdt. Zaken die voor u en uw onderneming elke dag weer van belang zijn. Verzekeruwbedrijf.nl is een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar heeft stemrecht of aandelen in onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: ‘s- Hertogenbosch

Bezoek website Verzekeruwbedrijf.nl