De startpagina voor ondernemers van Friesland

Pensioenverzekering Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Pensioenverzekering Friesland

Alfia Groep BV

Alfia Zakelijk adviseert werkgevers over de pensioenvoorzieningen ten behoeve van hun medewerkers. Dat kan gaan over het opzetten van een nieuwe (collectieve) pensioenregeling of het aanpassen en wijzigen van een bestaande regeling. Ook geven wij een second opinion bij pensioenoffertes of verlengingsvoorstellen.

Bezoek website Alfia Groep BV

AQRaad

AQRaad Verzekeringen in enkele woorden..de basis van het huidige bedrijf werd gelegd in 1994. In 2004 heeft Rob Nugter de leiding van het bedrijf overgenomen. Wij zijn onze cliënten behulpzaam op een breed terrein van financiële diensten.

Bezoek website AQRaad

Balans

Het runnen van een bedrijf is een hele onderneming. Daarom is het goed te weten dat u bij Balans kunt aankloppen voor ieder vraagstuk op financieel gebied. Van de start van uw onderneming tot aan de bedrijfsoverdracht.

Bezoek website Balans

BNMW

Ondernemers, directieleden, directeur grootaandeelhouders, ze weten meestal heel goed wat ze willen met hun pensioen. Aan ons is het de taak om te bepalen wat de fiscale mogelijkheden daarvoor zijn. Vaak krijgen we daarnaast ook de vraag om een goede regeling te treffen voor alle medewerkers.

Bezoek website BNMW

Kuindersma

Al ruim 100 jaar is de naam Kuindersma verbonden met financiële zaken. Kiest u voor Kuindersma, dan kiest u voor een betrouwbaar en dynamisch kantoor, deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Bezoek website Kuindersma

Van der Velde Verzekeringen

Door het bemiddelen voor diverse verzekeraars kunnen wij u een op maat gemaakt advies geven. We adviseren zowel particulieren als bedrijven. Daartoe hebben we onze eigen specialisten. Ook voor bankzaken en hypotheken kunt u bij ons terecht.

Bezoek website Van der Velde Verzekeringen

LAGRO

Klanten financiële bescherming bieden, doen we bij LAGRO al sinds 1874. U kunt bij ons terecht voor het complete pakket. Als Adfiz-lid werken we samen met vrijwel alle grote verzekeraars. Bij schadegevallen garanderen we een snelle en correcte afhandeling. Transparantie in bemiddelingskosten is een belangrijk kenmerk van onze werkwijze.

Bezoek website LAGRO

Bij-Heerma

De tussenpersoon die het allemaal net even eenvoudiger voor u maakt. Ons motto is informeel - professioneel. Oftewel, geen lange verhalen en met kleine lettertjes u uitleggen waar het om gaat. Maar samen met u kort en helder over de verzekeringen praten.

Bezoek website Bij-Heerma

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden