De startpagina voor ondernemers van Friesland

Vergelijker Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Vergelijker Friesland

Bruinsma Reclame

Bruinsma Reclame is een klein, doch toegewijd en enthousiast reclame bureau gevestigd in het pittoreske centrum van Ee, Friesland. Wij streven naar gebruiksvriendelijke, intuïtieve en unieke websites toegespitst op de behoefte van onze klanten en doelgroepen. Vol energie en toewijding halen wij dagelijks het beste uit onszelf.

Bezoek website Bruinsma Reclame

De Friesland Zorgverzekeraar

Zorgverzekeringen vergelijken? Dat kan gemakkelijk met de zorgvergelijker. Ook kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen, uw premie berekenen of u direct online aanmelden voor een basisverzekering of aanvullende (tand)verzekering van De Friesland.

Bezoek website De Friesland Zorgverzekeraar

Melching

De Melching Groep heeft binnen haar organisatie alle disciplines in huis die haar maakt tot de enige echte ultieme serviceprovider voor verzekeringsproducten en aanvullende diensten. De in eigen huis gebouwde automatisering maakt het mogelijk dat alle betrokken partijen in de distributiekolom, van consument tot leveranciers en iedereen die daar tussen zit, inzage hebben in de dossiers waartoe ze gerechtigd zijn en kunnen muteren.

Bezoek website Melching

Mister Money

Mister Money is dé informatieverstrekker op het gebied van de persoonlijke financiële markt. Voor het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent hypotheken, lenen, sparen, pensioenen, verzekeren en beleggen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek website Mister Money

Vergelijk Mijn Premie

VergelijkMijnPremie.nl is de digitale verzekeringswinkel voor inwoners van provincie Friesland. Wij maken onderdeel van uit ABFa Friesland, een vertrouwd gezicht voor persoonlijk advies met een lange staat van dienst in financiële dienstverlening.

Bezoek website Vergelijk Mijn Premie

Verzekering Vergelijken

Verzekering Vergelijken vergelijkt online voor u meer dan veertig verzekeraars continu op prijs en polisvoorwaarden zodat u altijd de beste en goedkoopste autoverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, bootverzekering of inboedelverzekering heeft.

Bezoek website Verzekering Vergelijken

Weitenberg Assurantiën

Weitenberg Assurantiën is uw deskundige partner. Als onafhankelijk Registermakelaar in Assurantiën adviseren wij bedrijven en particulieren objectief en professioneel. Met moderne oplossingen die perfect passen in uw financiële huishouding.

Bezoek website Weitenberg Assurantiën

Zorgkiezer.nl

Vergelijk in één overzicht de zorgverzekering premie voor de basisverzekering van alle zorgverzekeringen. Bekijk de premie en vraag gratis een online offerte aan. Je kunt ook een aantal zorgverzekeringen selecteren en met elkaar vergelijken op dekking en premie.

Bezoek website Zorgkiezer.nl

Zorgverzekering Informatie Centrum

Einde van het jaar is het tijd om te beslissen of u uw huidige zorgverzekering behoudt of dat u wilt overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Het Z.I.C. heeft voor u alle belangrijke informatie over het vergelijken van uw zorgverzekering in deze rubriek samengebracht.

Bezoek website Zorgverzekering Informatie Centrum

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn.

Bezoek website Van Bruggen Adviesgroep

Zorgverzekering.net

Een zorgverzekering kiezen is moeilijk en tijdrovend, omdat er veel aanbieders zijn met allerlei verschillende pakketten. Uw zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen biedt de zekerheid van uw gemaakte keuze. Zorgverzekering.net maakt vergelijken voor u makkelijk.

Bezoek website Zorgverzekering.net

Sum.nl

Op SUM.nl vind je gemakkelijk en snel de beste deals. Bereken jouw premie voor zorgverzekeringen of autoverzekeringen op basis van jouw persoonlijke situatie, of vergelijk alle verzekeraars.De missie van SUM.nl is om niemand in Nederland onnodig te veel geld te laten betalen voor o.a. verzekeringen. Op vaste lasten kunnen consumenten veel geld besparen. Wij willen iedereen informeren met onafhankelijke artikelen en het makkelijker maken om producten te vergelijken. Geen gedoe en duidelijk laten zien wat de beste deal is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Zeist

Bezoek website Sum.nl

Qlick.nl

Uitzoeken van de verzekering die het best bij jouw wensen past en het minste kost, dat is waar Qlick jou bij helpt. Met uitgebreide en altijd up-to-date vergelijkingen betaal je nooit meer te veel voor je verzekering!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig 
- Locatie: Rotterdam 
Displaying Qlick.jpg
 

Bezoek website Qlick.nl

Verzekeringen.com

Wij willen jou helpen om op een simpele manier de beste verzekering te kiezen. Misschien ga je voor het eerst een autoverzekering afsluiten of ben je opzoek naar een goedkopere zorgverzekering. Verzekeringen.com geeft jou de mogelijkheid om zelf de juiste keuze te maken. Start met besparen en vergelijk verzekeringen op premie, dekking en polisvoorwaarden.Goed verzekeren, dat regel je zelf!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Kapelle 

Bezoek website Verzekeringen.com