De startpagina voor ondernemers van Friesland

Verzekeringsadviseurs Friesland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Verzekeringsadviseurs Friesland

Assurantie-Advieskantoor Brandsma

Assurantie-Advieskantoor Brandsma BV is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van financiële dienstverlening. Wij bieden u samenwerking met alle gerenommeerde aanbieders van financiële producten en hebben toegang tot de assurantiebeurzen.

Bezoek website Assurantie-Advieskantoor Brandsma

Assurantiekantoor Aant Betsema

Wees eerlijk: bij de keuze van uw verzekeringen en bancaire producten kunt u wel wat begeleiding gebruiken. Maar dan wel van een tussenpersoon die u liever een gedegen advies geeft, dan mooie praatjes verkoopt. Aant Betsema Azn biedt u een realistische kijk op verzekeringen, sparen, hypotheken, pensioenen, financial planning en employee benefits.

Bezoek website Assurantiekantoor Aant Betsema

Financieel Inzicht

Financieel Inzicht is een onafhankelijk financieeladviesbureau. Deze onafhankelijkheid kenmerkt zich door het feit dat wij niet zijn gebonden aan een bank, verzekeraar en/of inkooporganisatie. Het is onze taak om u inzicht te geven in de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van woningfinanciering, pensioenen en overige financiële produkten.

Bezoek website Financieel Inzicht

Hellinga Soepboer

Hellinga Soepboer is in 2005 ontstaan uit de krachtenbundeling van twee Dokkumse NBVA-kantoren; Hellinga Assurantie en Soepboer Assurantiën . De aanvulling over en weer duidt op een versterking van elkaars krachten en dat betekent voor de bestaande en nieuwe relaties een pluspunt. We bieden onze klanten een uitgebreid dienstenpakket, opgebouwd uit diverse specialismen. Hierdoor kunnen wij een groot deel van de markt bereiken.

Bezoek website Hellinga Soepboer

Henk Homma Verzekeringen

Henk Homma Verzekeringen adviseert particulieren en het midden- en kleinbedrijf op het gebied van verzekeringen, financieringen en sparen. Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar zijn de kernwaarden van het kantoor.

Bezoek website Henk Homma Verzekeringen

Kienstra Harlinger Assurantiekantoor

Harlinger Assurantiekantoor helpt particulieren en bedrijven bij het vinden en afsluiten van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioen-, hypotheek-, spaar-, en beleggingsproducten.

Bezoek website Kienstra Harlinger Assurantiekantoor

Kuiper Verzekeringen

Wij schijnen een spaarzaam volkje te zijn. Om inflatie en vermogensrendementsheffing voor te zijn is iedere spaarder op zoek naar de hoogste spaarrente. Vanaf heden kan hij/zij bij Kuiper Verzekeringen terecht. We hebben namelijk een overeenkomst met Argenta Bank gesloten. Op hun internetspaarrekening wordt een rente vergoed van 3,75%!

Bezoek website Kuiper Verzekeringen

Maatwerkartsen BV

Voor verzuimbegeleiding en arbodienstverlening hoeft u geen arbodienst meer te hebben. U kunt zaken doen met een zelfstandig werkend bedrijfsarts. Hierdoor gebeurt alleen wat moet, is kwaliteit gewaarborgd betaalt u alleen voor wat er aan diensten geleverd wordt.

Bezoek website Maatwerkartsen BV

Rico Advies Oosterwolde

Rico Advies is een onafhankelijk landelijk werkend advieskantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Doordat wij niet zijn gebonden aan welke (financiële) instelling dan ook, zijn wij in staat elke verzekeraar of andere instelling in ons advies te betrekken.

Bezoek website Rico Advies Oosterwolde

Korsaan Financiële Diensten

Wij zijn volledig onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen. Onze organisatie is open en eerlijk. Onze kosten zijn transparant en we adviseren alleen datgene waar we zelf 100% achter staan.

Bezoek website Korsaan Financiële Diensten

Hakze Verzekeringen

Hakze Verzekeringen helpt en informeert u graag verder met uw vragen en problemen op het gebied verzekeringen en persoonlijke financiën.

Bezoek website Hakze Verzekeringen

De Goede

Wij zorgen voor uw belangen wanneer we het hebben over verzekeringen, een financiering/(geld)lening en/of een hypotheek. Dat begint op het moment dat u voor het eerst contact met ons opneemt. Als financieel dienstverlener kijken we samen met u wat de meest geschikte situatie is omtrent uw eigen financiële huishouding. Wanneer u een schade, een vraag of een probleem heeft, neemt u contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Heerenveen 
De Goede

 

Bezoek website De Goede

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

AdviesNet Noord-Nederland

Met uw keuze voor AdviesNet Noord-Nederland BV kiest u voor betrokken financiële experts die de kunst verstaan om complexe zaken helder te verwoorden. Bij alles wat wij doen staan betrokkenheid én deskundigheid centraal. Uw wensen en mogelijkheden zijn ons uitgangspunt, financiële expertise is onze toegevoegde waarde.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Drachten 

Bezoek website AdviesNet Noord-Nederland

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen